gdzie i kiedy mozna bedzie kupic bilety na ta gale? czy strona http://www.biljett24.se/ufc-2014-m-324.html jest godna zaufania? na poprzednia gale bilety rozeszly sie w kilka godzin wiec chialbym sie tym razem zalapac. prosze o pomoc w tym temacie
ktos musi znac! widzialem na oficjalnej str UFC ze bilety niedostepne, na tej biljett24.se dostepne po 12 sztuk z kazdego sektora no i cena dosc spora w porownaniu do gal w stanach. wiec moze byc walek a szwedzi sa dobrzy w internetowych szwindlach :) Wojek, Zmija wiecie cos na ten temat?
DZIEKUJE :) czyli ta strona to luj? kiedy mozna sie spodziewac biletow i gdzie ich szukac? i mniej wiecej jakie ceny?
http://www.ufc.com/news/ufc-sweden-on-sale-press-release Takie ceny obowiązywały na galę w 2012 roku.
ok dzieki, czyli nie bedzie tak zle z cenami chyba. w styczniu wystawili bilety na kwietniowa gale, wiec niedlugo powinny byc dostepne na pazdziernik ostatnie pytanie: gdzie kupowac bilety?
Jak Gustaffsona nie ma w Main Evencie, to mam nadzieje, że aż takiego tsunami ze sprzedażą biletów nie będzie :-) Tak w ogóle, to jak myślicie kto będzie w walce wieczoru?
Ciekawie wygląda perspektywa wyjazdu na galę tak obsadzoną polakami. Zrobiłem szybkie rozeznanie w kosztach i wyszło mi (oczywiście, możliwe, że gdyby porządnie usiąść do tego, to da rade ugrac kilka kilka złociszy oszczędności): Bilet samolotowy tam/z powrotem z W-wy max. 100 zł Transfer lotnisko/centrum/lotnisko ok. 100 zł Bilety najtańsze na gale ok. 200 zł Hotel ok. 200 zł* Suma: 600 zł + koszty transportu po mieście i wyżywienie *Cena przy założeniu 2 noclegów (przylot w sob, powrót w pon) w zwykłym hoteliku z pokojem 2 osobowym.
Z racji tego, że koszta transportu do Sztokholmu są całkiem niskie, a i bilety powinny być w rozsądnych cenach to mam co raz większą chrapkę na ten wyjazd!
Martin, wez bulki z maslem, pomidory, nagotuj jaj na twardo i wyzywienie na 2 dni jak znalazl. wyzywienie to nie tragedia chyba ze bedziesz jadl w knajpach. kebab na miescie 40-50 koron, pizza 80 koron. w sklepach za najtanszy cheb i pasztet zaplacisz 20 koron... bede jechal busem i 4 miejsca prawdopodobnie wolne wyjazd z Wroclawia (bez powrotu) albo z Norwegii (z powrotem).