Bilety na gale UFC

The real deal

Shark Fights
Welterweight
Chciałbym sie wybrać na galę UFC w Dublinie - mimo, że biletów jeszcze nie mam wolę się wcześniej dowiedzieć, które jak coś wybrać miejsce, z jakim wydatkiem muszę się liczyć ( euro ) i jak się płaci za bilet ( da radę zapłacić kartą kredytową ?? A jak nie to czy ktoś inny ze swojego konta moze uiścić opłatę ?? ) ??:-)

Nestoor

BAMMA
Middleweight
przypominam że nie można kupić tam biletów za worek cebuli, nawet za złotówki będzie ciężko :>

Wewiur

Bellator
Light Heavyweight
The Real Deal, czasami odbywają się tam gale Cage Warriors (jak zapewne wiesz) więc w kwestii widoczności możesz podpytać kogoś znajomego, kto na ich gali był/chodzi. Cenowo pewno drożej niż CW, a tutaj najbliższa gala 33-72 funtów (gala w Lpool).

The real deal

Shark Fights
Welterweight
Wiewiór
niestety nie mam takich znajomych, ba nawet nie wiem czy znajdę kogoś żeby sie wybrał ze mna na UFC , ale co tam :-) ...

W sumie to cena biletu to najmnieszy problem, bo jak patrzę na gale w USA to najtańsze bilety są w cenie 60-70 euro, to myslę , że tutaj beda coś koło powiedzmy 50 euro . Najbardziej interesuje mnie jednak jak jest z zapłata za bilet - w jakiej formie mozna ją uiscic . Wiem, że kilka osób juz było na galach UFC czy to w stanach czy w UK, wiec czekam na odpwowiedźi :-)

Igorel

Nom to dawaj do Dublina :-)

The real deal

Shark Fights
Welterweight
Panowie powie mi ktoś jak kupic bilety na UFC w Dublinie ??

Wchodze na główną strone UFC tam przechodzę do okreslonej gali i mam takie coś :

http://www.ticketmaster.ie/promo/wsymim

piszę tam
,,Tickets go on general sale on Friday 6 June 2014 at 10am - ONLINE ONLY.,,

A więc bilety powinny byc już w sprzedaży, ale jak wchodze tam dalej na ,,find tickets,, otwiera mi się nowa strona i chce wybrac cenne biletu , ale jak chce wybrac byle jaki bilet to pisze ,, że niedostępny,, ...

O co biega, może coś zle robię ??

The real deal

Shark Fights
Welterweight
^up
to teraz zjebałeś mi humor na kilka ładnych dni ... W piątek byłem na wakacjach , wróciłem dopiero w niedziele rano , a sprawą biletów zajebłem się od wczoraj :-) Nom to ładna maszkra, to na to wyglada, ze stadion zapełniony, a bilety rozeszły sie w kilka godzin / w jeden dzień

Edit : możesz mi pokazac gdzie wyczytałeś taką informacje , bo z tego co widze na pierwszy rzut oka to ludzie tez nie moga kupic biletu ...

The real deal

Shark Fights
Welterweight
Dobra już wszystko wyczytałem ... Człowiek uczy sie na błędach i teraz wiem , że jest jeszcze cos takiego jak przed sprzedaż , w której zostały wykupione wszystkie bilety :-) .

Marzenie odnośnie obejrzenia UFC na żywo trzeba przełożyc na kolejny rok ...