Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie. Nie rozumiem tej różnicy kursowej i pogram Saylesa za drobneUnderdog
PFL Sayles
Na Betcliku 1.62 LarkinCarvalho ten szrot bezproduktywny w walce, wchodzi do walki z Larkinem. Walka w wadze niżej niż w tych co walczył ostatnio. Będzie jeszcze gorszy niż ostatnio, tylko że gorzej to już nie można chyba zawalczyćakurat jemu to nic nie pomoże, te zejście niżej.
Ciekawe ile dadzą. Bo ostatnio powiedziałem na każdego kogo dostanie w kolejnej. A Larkin go obskoczy bez problemu.
Ze starym rywalemNa Betcliku 1.62 Larkin
Specjalnie tak kurwy czekają aż rynek rozjedzie jak walec...Fortuna oczywiście wystawi PFL jak kursy będą nie do gry...
Mam bardzo mocne typy, ale nie ma na nie jeszcze kursów, jak się pojawią to dam znać ;)Pany, co gracie? Bo cicho coś tu
Mowisz o bellatorze?Mam bardzo mocne typy, ale nie ma na nie jeszcze kursów, jak się pojawią to dam znać ;)
TeżMowisz o bellatorze?
Szymon Karolczuk
Może jestem za głupi ale nie wiem o kogo chodzi xd
Jeden np. jest czarny
Czekam na ważenie, ale raczej będzie moją podstawą z AFN.Mam go na kuponie.
Z ankosu jeździ po zawodach adcc czy bjj i jest zawsze na pudle.
Dobre warunki fizyczne. Powinien sobie z rywalem poradzić.
Karolczyk ma niebieski pas, a Czyżewski już ponad dwa lata temu purpurę zdobył, a to chyba coś znaczy, a jego bazowa dyscyplina to k1, ja bym jednak stawiał ku jemu.Mam go na kuponie.
Z ankosu jeździ po zawodach adcc czy bjj i jest zawsze na pudle.
Dobre warunki fizyczne. Powinien sobie z rywalem poradzić.