Podobnie go widzę, jest zwykle dobrze skoncentrowany i metodyczny. Widać, że w walce robi to nad czym pracuje na treningach, czasem tylko chciałoby się u Bartka zobaczyć więcej luzu i kreatywności.W Bartku brakuje trochę iskry i energii. Sprawia często wrażenie takiego zamulonego. ...
W Bartku brakuje trochę iskry i energii.
Atakujcie RAJU o video z tej ostatniej walki to gwarantuje, ze zobaczycie i jedno i drugie.czasem tylko chciałoby się u Bartka zobaczyć więcej luzu i kreatywności.
Oczywiscie masz prawo, ale skoro inny polski zawodnik, ktory przegral z Brazylijczykiem a do tego przed czasem, nadal jest zaliczany do grona perspektywicznych mimo, iz od czasu tej walki jego bilans to 2-3-2, to Bartek efektownie odprawiajacy w tym czasie Szulinskiego i pokonujacy co najmniej solidnych Herba i Tseiko, rowniez moze byc w tym gronie. Zwlaszcza po zejsciu do 77. Dla mnie jest.ja go lubie, czesto walczy, jednak jak przypominam sobie jego walke z tym Wandersonem czy jak mu tam bylo to zadnej wielkiej nadziei w nim nie widze
słowo nadzieja jedynie mi tu nie pasuje, jest to bardzo dobry zawodnik, może trafić do UFC i tam spokojnie się utrzymać jednak wątpie, że coś więcej nadzieją to nazwałbym Gamrota czy Helda, są szanse, że uda im się być w czołówce światowej(może zawalczą kiedyś o pas)Oczywiscie masz prawo, ale skoro inny polski zawodnik, ktory przegral z Brazylijczykiem a do tego przed czasem, nadal jest zaliczany do grona perspektywicznych mimo, iz od czasu tej walki jego bilans to 2-3-2, to Bartek efektownie odprawiajacy w tym czasie Szulinskiego i pokonujacy co najmniej solidnych Herba i Tseiko, rowniez moze byc w tym gronie. Zwlaszcza po zejsciu do 77. Dla mnie jest.
Przygotowania w toku, moze niedlugo dowiemy sie do czego :) ?
![]()
ale tylko trochę... bo fajne zdjątkoNo to zamykamy