Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja wtedy pisalem, ze to moze byc ustawka
Wrzuć linka pliss, nie kojarzę sprawy
redaktor Aliibaba jest tu duzo dluzejNapisz w końcu gdzie pisałeś o tym Bangu... sprawa z 2015 ty masz konto z 2016.
to znajdz mi ten temat analizy bukmacherskie z tej gali to ci pokaze, gdzie tak pisalemTo ja mam prośbę z tematu:
Bang skazany na 10 miesięcy więzienia za próbę ustawienia walki na gali UFC w Korei Południowej
Napisz w końcu gdzie pisałeś o tym Bangu... sprawa z 2015 ty masz konto z 2016.
znalazlem, w sumie to tylko zasugerowalem, ze moze byc ustawkano właśnie nie mogę znaleźć, bo temat starszy niż twoje obecne konto.
jakie wypowiedzi?poprawiasz się powoli...ale jeszcze nie wrzuciłeś swojej wypowiedzi. Z tobą jest jak z tymi rowerami co rozdają w Moskwie..W sumie to nie rowery a samochody, nie w Moskwie a Leningradzie i nie rozdają a kradną.
Jak już tak sobie piszemy, to powiedz mi, czemu mają służyć takie pseudo mądro-specjalistyczne wypowiedzi? Czy lepiej się czujesz? oczekujesz atencji, lajków?
nick TrzyhaZnów uciekasz od mojej prośby dotyczącej Banga. W odpowiednim temacie nie odpowiedziałeś mi. Wystraszyłem się, że może powiadomienie nie dotarło i dlatego nie odpisałeś. Dlatego ucieszyłem się, że nowy temat założyłeś i może tu odpowiesz.