Sudolski do jakiegos kombosa z UFC, Miller myslalem ze bedzie faworytem, ale juz powoli spada z 2.5 startowal
Dziwna gala do stawiania, bo ja tu bym postawił kupon Brzeski + Miller + Krawczyk + Mazur + Folc = około 27.74 kurs
Na Mariusza dobry kursik , Rajewski chyba takim faworytem przez nazwisko , Mazur zostawi w klatce resztki zdrowia żeby to wygrać , parter na pewno ma lepszy
Taki pewniak ten Miller? Mam go po 2,2 na czysto za grubo i sie zastanawiam czy nie dac lekkiej kontry. Jak dla mnie powinien wygrac, dobra kondycja, ciagla presja, potrafi obalac, dobre BJJ, stojka solidna ale leci na afere, ten Kaminski to nic specjalnego wygrane raczej z ogorkami 4-3 2-3 0-2 0-2, jedyny skalp to rusek ktory kondycji mial na runde
ja wjeżdżam w Kamińskiego, chłop widać naprawdę dobre przygotowania, BJJ moim zdaniem lepsze od Millera, wydaje mi się że to będzie bardzo zły matchup dla Sylwka. Kamiński motywacja duża, przejrzałem walki obu i minimalnie faworyzuje tutaj poznaniaka, Bodzio w większości walk dużo mniejszy od rywali, tutaj warunki zbliżone, mocne przygotowania w Czerwonym Smoku, dla Kamińskiego przełomowa walka i według mnie bierze to jutro Kamiński 2.10
Ktoś poradzi gdzie najlepsze kursy i czy jest coś "pewnego" z tej gali (uwzględniając obecne kursy bo widzę że niektóre się poodwracały) ? Nie miałem czasu się przyjrzeć :)