Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Proponuję przykleić mocno. Daj znać jak efekty.
wysuwacz
Serio to tak sie zwie?jadę dziś kupić wysuwacz na bluetooth do robienia selfie telefonem z odleglosci 1 metra, korzystacie?
https://www.mediaexpert.pl/uchwyty-...gclsrc=aw.ds&dclid=CP_e3Y7trtgCFZfNsgodShwG4w
Nie polecam - BT niby na papierze ma ze 3m zasięgu, ale lubi się rwać. Lepiej tradycyjny wysuwacz z kabelkiem sprężynującym, wysuniesz też na 1 metr :)jadę dziś kupić wysuwacz na bluetooth do robienia selfie telefonem z odleglosci 1 metra, korzystacie?
https://www.mediaexpert.pl/uchwyty-...gclsrc=aw.ds&dclid=CP_e3Y7trtgCFZfNsgodShwG4w
@Baasteek, jak mam kasetony w łazience przykleić? ciągle mi spadają.
Metr Ci wystarcza? Czy tylko zdjęcia twarzy robisz?Nie polecam - BT niby na papierze ma ze 3m zasięgu, ale lubi się rwać. Lepiej tradycyjny wysuwacz z kabelkiem sprężynującym, wysuniesz też na 1 metr :)
Ale, co ja się będę mądrzył przy Adamie Słodowym
Mam szerokokątny obiektywMetr Ci wystarcza? Czy tylko zdjęcia twarzy robisz?
mi spadają kalesony@Baasteek, jak mam kasetony w łazience przykleić? ciągle mi spadają.
Mam szerokokątny obiektyw
to sobie gumke wymień.mi spadają kalesony
Bastek, czajni wyczyściłeś czy dalej kamień w zębach strzela?
Nie polecam - BT niby na papierze ma ze 3m zasięgu, ale lubi się rwać. Lepiej tradycyjny wysuwacz z kabelkiem sprężynującym, wysuniesz też na 1 metr :)
Ale, co ja się będę mądrzył przy Adamie Słodowym
Ty sam jesteś „wysuwacz” selfie stick albo ewentualnie kijek do selfiewysuwacz na bluetooth do robienia selfie
on chyba lepiej wie co ma.Ty sam jesteś „wysuwacz” selfie stick albo ewentualnie kijek do selfie
nie znasz się.Ty sam jesteś „wysuwacz” selfie stick albo ewentualnie kijek do selfie
Miodka też poprawiasz jak Ci się wydaje, że orta na forumku pierdolnie?Ty sam jesteś „wysuwacz” selfie stick albo ewentualnie kijek do selfie
on chyba lepiej wie co ma.
nie znasz się.
Miodka też poprawiasz jak Ci się wydaje, że orta na forumku pierdolnie?
wyguglowałem, masz rację.A tak w ogóle to to się, kurwie, monopod nazywa.
Edit. Mądrale i śmieszki internetowe
Po co te angielskie zwroty w naszym języku? Wysuwacz pasuje i każdy wie o co chodzi. Szanujmy język polskiTy sam jesteś „wysuwacz” selfie stick albo ewentualnie kijek do selfie
polać mu.Po co te angielskie zwroty w naszym języku? Wysuwacz pasuje i każdy wie o co chodzi. Szanujmy język polski