Znacie mnie z kąśliwych komentarzy na tematy związane z MMA sportowym jak i czasami freakowym jak i pewnych zdystansowanych uwaga związanych z małym księciem dzisiaj chciałbym trochę poważniej się wypowiedzieć. W dzisiejszych czasach oba światy się przenikają nie ma już świata czarno-białego , medaliści olimpijscy walczyli we freakach, pretendeci do walk mistrzowskich w boksie walczą w MMA a wreszcie mistrzowie świata w boksie po walce we freakach zostają wyproszeni z pokładu samolotów lecących do USA. Jak rapował TEDE " Zwariował świat , który mnie wychował". W dzisiejszym poście chciałbym odnieść się do komentarzy włodarzy ( ciekawe słowo używane zbyt często) po KSW 94. Kawul przesadził co chyba zrozumiał i zaraz po gali udzielił Arturowi Mazurowi wywiadu w " Klatka po klatce" gdzie przeprosił ale czy aby na pewno przeprosił. Moje odczucia są ambiwalentne ( dla tych mniej kumatych tzn że mam niejednoznaczne odczucia) zarzut, że walka była jedną z najnudniejszych walk jest mocno na wyrost ale prawdziwej oliwy do ognia dodał Martin. Teraz rozumiem dlaczego menago małego księcia ma lub miał z nim kosę po walce Wikłacz vs Przybysz. Atakowanie Adrian Bartosińskiego za to, że jest pewny siebie ma na siebie pomysł i tworzy do tego w socialach dowcipny-merytoryczny kontent to źle?
Kontent nie jest związany z KSW? Jak nie jest skoro po jego vlogach chce się z nim bić Romanowski albo podkręca Grzebyka. Skoro nakręcał na walkę za Parnasem.
Panowie zdecydujcie się jakich zawodników chcecie rozpoznawalnych co przychodzą w prążkowanych garniturach z psami na konferencje i ich metamorfoza sprawiła, że przed walką nie chcą mówić o walce po oktagon zweryfikuje , a po walce nie ma oczy mówić bo jest po walce. Czy też może warto zainwestować w młodych zdolnych z charyzmatycznym trenerem ( pozdro Pepłi) , który wie co jest 5. Walka trwająca 15 sekund na którą czekała cała Polska jest spoko natomiast techniczna dźwignia na kolano na prospeckcie nie jest spoko? Co tym sądzicie drodzy forumowicze? Na koniec pamiętajcie miłość jest wtedy gdy jak robisz herbatę to zawsze zaparzasz dwa kubki ;)
BIG UP BYKI!
Kontent nie jest związany z KSW? Jak nie jest skoro po jego vlogach chce się z nim bić Romanowski albo podkręca Grzebyka. Skoro nakręcał na walkę za Parnasem.
Panowie zdecydujcie się jakich zawodników chcecie rozpoznawalnych co przychodzą w prążkowanych garniturach z psami na konferencje i ich metamorfoza sprawiła, że przed walką nie chcą mówić o walce po oktagon zweryfikuje , a po walce nie ma oczy mówić bo jest po walce. Czy też może warto zainwestować w młodych zdolnych z charyzmatycznym trenerem ( pozdro Pepłi) , który wie co jest 5. Walka trwająca 15 sekund na którą czekała cała Polska jest spoko natomiast techniczna dźwignia na kolano na prospeckcie nie jest spoko? Co tym sądzicie drodzy forumowicze? Na koniec pamiętajcie miłość jest wtedy gdy jak robisz herbatę to zawsze zaparzasz dwa kubki ;)
BIG UP BYKI!