Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rozwiniesz? Czemu przedziwna?Eeeengland!
Parillo to dla mnie przedziwna osobowość, ale jak widać trenerem jest bardzo porządnym.
Jego styl bycia, wypowiedzi, charakter, też ludzie z którymi współpracuje (duet Parillo - Cyborg zaskakuje mnie za każdym razem), nie wiem, odbieram go właśnie jako takiego "szalonego naukowca", który za swoją dziedzinę wybrał boks. Też charakterystyczne dla mnie były kontrowersyjne akcje z B.J'em, szczególnie ta ostatnia:Rozwiniesz? Czemu przedziwna?
Jego styl bycia, wypowiedzi, charakter, też ludzie z którymi współpracuje (duet Parillo - Cyborg zaskakuje mnie za każdym razem), nie wiem, odbieram go właśnie jako takiego "szalonego naukowca", który za swoją dziedzinę wybrał boks. Też charakterystyczne dla mnie były kontrowersyjne akcje z B.J'em, szczególnie ta ostatnia:
http://www.mmafighting.com/2014/7/8...in-a-million-years-would-i-have-developed-b-j
Wystarczy że już mu Bisping dał.Cockhold ewidentnie zbagatelizował Majka. Powinen dać sobie w pysk.