Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rozwiniesz? Czemu przedziwna?Eeeengland!
Parillo to dla mnie przedziwna osobowość, ale jak widać trenerem jest bardzo porządnym.
Jego styl bycia, wypowiedzi, charakter, też ludzie z którymi współpracuje (duet Parillo - Cyborg zaskakuje mnie za każdym razem), nie wiem, odbieram go właśnie jako takiego "szalonego naukowca", który za swoją dziedzinę wybrał boks. Też charakterystyczne dla mnie były kontrowersyjne akcje z B.J'em, szczególnie ta ostatnia:Rozwiniesz? Czemu przedziwna?
Jego styl bycia, wypowiedzi, charakter, też ludzie z którymi współpracuje (duet Parillo - Cyborg zaskakuje mnie za każdym razem), nie wiem, odbieram go właśnie jako takiego "szalonego naukowca", który za swoją dziedzinę wybrał boks. Też charakterystyczne dla mnie były kontrowersyjne akcje z B.J'em, szczególnie ta ostatnia:
http://www.mmafighting.com/2014/7/8...in-a-million-years-would-i-have-developed-b-j
Wystarczy że już mu Bisping dał.Cockhold ewidentnie zbagatelizował Majka. Powinen dać sobie w pysk.