Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
chyba przeceniasz wartosc marketingowa szpilki, faktycznie na poczatku byla ogromna, ale teraz niedzielni fani powoli zapominaja, a harcorowi wiedza, ze z tej maki chleba nie bedzie. Do tego chisora mu nawpierdala, jakby mial mocniejsza szczeke to bym powiedzial, ze to bedzie wpierdol zycia, ale ze nie ma ani psychy ani szczeki to sie zlozy, jak juz mu nie starczy sil kicac.Jezeli Szpilka przegra (a faworytem jak wiemy nie jest) to ma jeszcze kilka ciekawych starc na polskim podworku (Wlodarczyk, Wach) i po potencjalnych zwyciestwach znowu walke z kims z zaplecza czolowki. Takze ja rowniez bym go do KSW tak szybko nie wysylal. Aczkolwiek jezeli jego poziom sportowy spadlby drastycznie to nie widze go z journeymenami. Juz nie raz wyciekaly informacje o tym jak bardzo chlopak sie ceni wiec za grosze boksowac na pewno nie bedzie. Pojdzie tam gdzie bedzie kasa wiec potencjalnie do KSW. Ale spokojnie, ma 30 lat i jeszcze troche na pewno poboksuje (byc moze na wysokim poziomie). Ja tam za niego trzymam kciuki jak za kazdego innego Polaka. Tylko aby na galach KSW sie za czesto nie pojawial jako gosc bo pozniej stoja do niego tasmy ludzi po autograf a ja z nachosami nie moge przejsc do swojego miejsca
ogolnie to ta podlasko-warminsko-mazurska skladnia (np powiedz dla Tomasza zeby zadzwonil)wziela sie z jezyka rosyjskiego/bialoruskiego. To w tych jezykach tak formuluje sie zdania/zwrotyTo nie jest po polsku, tylko jakiś przygraniczny regionalizm, którego w reszcie Polski nie uswiadczysz raczej...
chyba przeceniasz wartosc marketingowa szpilki, faktycznie na poczatku byla ogromna, ale teraz niedzielni fani powoli zapominaja, a harcorowi wiedza, ze z tej maki chleba nie bedzie. Do tego chisora mu nawpierdala, jakby mial mocniejsza szczeke to bym powiedzial, ze to bedzie wpierdol zycia, ale ze nie ma ani psychy ani szczeki to sie zlozy, jak juz mu nie starczy sil kicac.
@AdRem no to sie zgadzamy, artur ile bedzie mial sil bedzie kical i punktowal, ale chisora to taki czolg. W poldystans nie chce mi sie wierzyc, bo jaki mial byc z tego pozytek? na pewno szpilka jest slabszy fizycznie, jak bedzie sie bil w poldystansie, do stawiam do 6 rundy max, chisora ktos u gory pisal, ze porozbijany, a artur jaki kurwa jest, co walke nawet wygrana lapie dechy. Takze nie widze tutaj szans szpilki, zwlaszcza, ze to chyba 12 rund co nie?
pierwsze słyszę zeby ktos tak u nas mówi lolwarminsko
a ja sie z tym spotkalem, to dosyc duze wojewodztwopierwsze słyszę zeby ktos tak u nas mówi lol
pierwsze słyszę zeby ktos tak u nas mówi lol
Za odkopanie tematu, Ajtuj wymierzy Ci sprawiedliwosc...O KURWA ALE CIĘŻKI PRZECIWNIK NA POWRÓT!!!