Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mordy gdzie znajdę stream
Na przyszłość rób tak :jak masz polska kartę sim to uruchamiasz na stronie TVP relacje i jak tylko odpali reklama włącz sobie normalnego neta, po prostu przeglądarka zasysa IP a potem możesz normalnie po wi fi oglądać :)Mordy gdzie znajdę stream, bo tvp nie działa w is a nie mam możliwości teraz użyć vpn
No nie wiem , mnie jakoś ten trik nie działa i to z prostego powodu - roaming . Może starsze przeglądarki działają tak jak mówisz ale safari i iPhonie xr napewno nie da rady. Mimo wszystko dzięki za radęNa przyszłość rób tak :jak masz polska kartę sim to uruchamiasz na stronie TVP relacje i jak tylko odpali reklama włącz sobie normalnego neta, po prostu przeglądarka zasysa IP a potem możesz normalnie po wi fi oglądać :)
ja mimo kibicowaniu Szpilce tez stawiam, ze KO gora 3 runda. Chisora ma czym pierdolnac a i przyjac potrafi. Ogolnie niezly zwierzak z niego (pozdro @dizel77 ) tzn ja to niezbyt obserwuje boks ale taki byl w walce z Kliczko, nie wiem jak terazStawiam , ze Derek pośle ajtuja na deski tak 2-3 runda a potem będzie dokańczanie dzieła czyli 6-7 tko
Będzie oglądane. Nie lubię boksu, ale bardziej nie lubię Szpilki i zobaczenia ciężkiego KO na tym osobniku to sobie nie odmówię.