Rozpiska Artur Beterbiev vs Dmitrii Bivol 2 – karta walk, transmisja, informacje o gali

Jakub Madej

Moderator
Cohones
BeterbievBivol2.jpeg

22 lutego w Riyadh w Arabii Saudyjskiej odbędzie się gala boksu organizowana przez Boba Aruma (Top Rank), Toma Browna (TGB Promotions), Oscara De La Hoyę (Golden Boy Promotions), Eddiego Hearna (Matchroom Boxing), Benjamin Shaloma (Boxxer) i Franka Warrena (Queensberry Promotions). Podczas wydarzenia kibice zobaczą osiem pojedynków. W najważniejszym z nich dojdzie do rewanżu Artura Beterbieva z Dmitriim Bivolem, a stawką tego starcia będą tytuły mistrzowski IBF, IBO, WBC i WBO w wadze półciężkiej.

Transmisja:

Transmisja dostępna będzie w systemie PPV za pośrednictwem platformy DAZN. Cena za PPV to 107,99 złotych. Dodatkowo wymagana jest aktywna subskrypcja abonamentu DAZN.

Karta walk:

Walka wieczoru:

Pojedynek o mistrzostwo świata IBF w kategorii półciężkiej, mistrzostwo świata IBO w kategorii półciężkiej, mistrzostwo świata WBC w kategorii półciężkiej i mistrzostwo świata WBO w kategorii półciężkiej

[Waga półciężka, 12 rund]: Artur Beterbiev (21-0-0, 20 KO) vs Dmitrii Bivol (23-1-0, 12 KO)

Karta główna:

Pojedynek o mistrzostwo świata IBF w kategorii ciężkiej

[Waga ciężka, 12 rund]: Daniel Dubois (22-2-0, 21 KO) vs Joseph Parker (35-3-0, 23 KO)

Pojedynek o mistrzostwo świata WBC w kategorii średniej
[Waga średnia, 12 rund]: Carlos Adames (24-1-0, 18 KO) vs Hamzah Sheeraz (21-0-0, 17 KO)

Pojedynek o tymczasowe mistrzostwo świata WBC w kategorii superpółśredniej
[Waga superpółśrednia, 12 rund]: Vergil Ortiz Jr (22-0-0, 21 KO) vs Israil Madrimov (10-1-1, 7 KO)

Pojedynek o mistrzostwo świata WBC w kategorii lekkiej
[Waga lekka, 12 rund]: Shakur Stevenson (22-0-0, 10 KO) vs Floyd Schofield (18-0-0, 12 KO)

Pojedynek o tymczasowe mistrzostwo świata WBC w kategorii ciężkiej
[Waga ciężka, 12 rund]: Zhilei Zhang (27-2-1, 22 KO) vs Agit Kabayel (25-0-0, 17 KO)

Pojedynek o tymczasowe mistrzostwo świata WBO w kategorii półciężkiej
[Waga półciężka, 12 rund]: Joshua Buatsi (19-0-0, 13 KO) vs Callum Smith (30-2-0, 22 KO)

[Waga półciężka, 10 rund]: Bradley Rea (20-1-0, 10 KO) vs Constantino Nanga (12-0-0, 8 KO)

Pojedynek o mistrzostwo świata IBF w kategorii półciężkiej, mistrzostwo świata IBO w kategorii półciężkiej, mistrzostwo świata WBC w kategorii półciężkiej i mistrzostwo świata WBO w kategorii półciężkiej
jest pasek ibo a nie ma pasa wba? też masz kose z boxrec jak wba?:lol:

Wybitna waleczka się szykuje panowie. Jak obstawiacie ? Dla mnie Beterbiev to ugra… jeden i drugi to dzik jak sam skurwysyn ale Arturek po ostatniej bliskiej walce teraz tego już nie pozostawi w rękach sędziów. Takie moje zdanie :conorsalute:

Wybitna waleczka się szykuje panowie. Jak obstawiacie ? Dla mnie Beterbiev to ugra… jeden i drugi to dzik jak sam skurwysyn ale Arturek po ostatniej bliskiej walce teraz tego już nie pozostawi w rękach sędziów. Takie moje zdanie :conorsalute:
Czy cena ppv jest Twoim zdaniem adekwatna do tego eventu?

Czy cena ppv jest Twoim zdaniem adekwatna do tego eventu?
Walka jest topem topów. Kto będzie chciał to obejrzeć to tyle zapłaci. Ale prawda jest taka, że nie każdy będzie mógł sobie pozowolic na taki zakup i będzie polował na strimki. Ogólnie zauważyłem, że jak arabusy biorą się za organizowanie grubych gal to cenę wypierdalają do góry coraz bardziej.

Liczę po cichu, że skofild nawsadza trochę sęków shakurowi. No i jestem ciekawy jak bd wyglądać walka Ortiza z Madrimovem. Moim zdaniem będzie wyrównana ale jak się okaże, że Vergil się po Nim przejedzie to tylko utwierdzi mnie w przekonaniu, że Crawford nie ma czegoś szukać we wrześniowym starciu z z Canelo.

Back