Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Baki-jest na netflixie, jak dla mnie sztosik.
One Punch Hero, też netflix.
Nie bede oryginalny, ale w chuj polecam:
Naruto (od shippuuden robi sie ciekawiej)
Bleach
Hellsing (motyw z wampirami, ale dużo konfrontacji, brutalne i fajnie zrobione, niekoniecznie sztuki walki)
Cowboy Bebop (cos w stylu kosmicznych kowbojów, ale także przewija się sporo walk zarówno wręcz jak i z bronią białą/palną)
One Punch Man
One Punch Man to złoto! Motyw kiedy Saitama próbuje zabić komara na balkonie i dostaje przez to kurwicy, to mistrzostwo świata!A One Punch Man to chce sobie obejrzyć bo ma wyjść drugi sezon tego a jest rzekomo fajny :)
Jeszcze Slayers było zajebiste, leciało w tym samym bloku z anime na RTL7 co DB i SS.Prócz dragon balla jedyna bajka która uwielbiałem w tamtym czasie był Saint Seiya.
Helling to jest złotoHellsing
Jeden z najlepszych seriali komediowych everCo ty kurwa oglądasz? Co ja właśnie zobaczyłem, tego się nie odzobaczy...
Japońce są konkretnie odklejeniJeden z najlepszych seriali komediowych ever
A to ma jakiś tytuł?Jeden z najlepszych seriali komediowych ever
Pierwszy kontakt z japońską animacją? Uwierz na słowo że mają "gorsze" rzeczy w odbiorze dla przeciętnego europejczyka.Co ty kurwa oglądasz? Co ja właśnie zobaczyłem, tego się nie odzobaczy...
Great Teacher OnizukaA to ma jakiś tytuł?
Nie pierwszy i nie ostatniPierwszy kontakt z japońską animacją? Uwierz na słowo że mają "gorsze" rzeczy w odbiorze dla przeciętnego europejczyka.
Dobra dobra bujać to my a nie nas...Nie pierwszy i nie ostatni
Nabijam się, bo jak coś wrzucać to na chuj z tytułem, tu przecież nie chodzi o tytuły
Ale co bujać? Że nie znam anime? Widziałem pod setkę bajek i seriali, plus ciężkich klimatów też trochę. A że nie oglądałem Onizuki ani nie znam?Dobra dobra bujać to my a nie nas...
ŻeAle co bujać? Że nie znam anime? Widziałem pod setkę bajek i seriali, plus ciężkich klimatów też trochę. A że nie oglądałem Onizuki ani nie znam?
Kiedyś może ktoś polecał albo coś mi się obiło o uszy, ale nie oglądałem ostatecznie.
zaraz będzie grane..Great Teacher Onizuka
Nie będzie, leżę w łóżku w pracy zdalnej i czytam cohones paląc skuna. Jeszcze półtorej godziny... Więc zrobię pranie. A potem zrobię se kebsa, zjem, zjaram się znowu i może kino, a może basen... Kto wie. O ile ruszę sięŻe
zaraz będzie grane..
Nie będzie, leżę w łóżku w pracy zdalnej i czytam cohones paląc skuna. Jeszcze półtorej godziny... Więc zrobię pranie. A potem zrobię se kebsa, zjem, zjaram się znowu i może kino, a może basen... Kto wie. O ile ruszę się
Dobra dobra bujać to my a nie nas...