Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
sranie w banie, nie wygrasz z Sonnenem znowu to nie jesteśmistrzem. przynajmniej dla ludzi!
Sonnen middleweight champ!
bo dla śmiechów przytoczyłem cytat Chaela?
ps. żelek może rozwiniesz swoją błyskotliwą wypowiedź?
Chael wyrazil sie jasno, przegram odchodze z UFC.
Anderson zamiast wyrazic sie jasno - boje sie porazki z Sonnenem - gada jakies bzdury, ze dla Chaela nie ma miejsca w tym sporcie i UFC, jesli rzeczywiscie Spider tak uwaza, to ma unikalna szanse, zeby sie goscia pozbyc, skreslic z listy zawodnikow Zuffy.
Nikt nie kwestionuje wygranej Anderson, trzeba byc Marcinem Najmanem, zeby to robic, ale Anderson, podejmij wyzwanie. To jest walka ktorej chca kibice. Pokaz, ze sie nie boisz, albo to przyznaj!
Troche dziwna sytuacja, jesli potencjalnie najlepszy zawodnik w historii dyscypliny, boi sie przyjac wyzwanie "najpowazniejszego" rywala.
Chlopie, ale na jakiej podstawie Ty przyjmujesz, ze Anderson sie czegokolwiek boi w zwiazku z Sonnenem? Tego co plecie sam Sonnen?
FAKTY SĄ TAKIE - Sonnen przez 4,5 rundy napierdalal silvie, ten wyciągnął trójkąt. Niezbyt dominująca obrona pasa mistrzowskiego.
Cheal byłby nawet faworytem i mógłby przegrac tylko przez poddanie według mnie.
Chlopie, ale na jakiej podstawie Ty przyjmujesz, ze Anderson sie czegokolwiek boi w zwiazku z Sonnenem? Tego co plecie sam Sonnen?
Bardziej na podstawie tego co plecie sam Silva. Gdybym bral do siebie slowa Chaela, to na widok braci Nogueira uciekalbym swoim autobusem, w strachu, ze mi grill wypchaja marchewkami.
Naturalna kolej rzeczy jest taka, ze mistrz podejmuje w obronie pasa, najmocniejszego mozliwego rywala. Silva odmawia walki z Sonnenem. A majac na uwadze fakt, ze w poprzedniej ich walce Silva przez prawie 4,5 rundy zbieral straszliwe lanie, odnosze wrazenie ze sie poprostu boi. Boi sie, ze tym razem jego Jiu Jitsu nie wystarczy by poddac Amerykanina, tym bardziej, ze ten najwyrazniej ostatnio tez poprawil swoja gre.
Wybacz, ale nie przemawia do mnie gadka Spidera, ze dla takich jak Sonnen nie ma miejsca w UFC, ze nie zasluguje, ze mu honor nie pozwala itp.
Czy taka odpowiedz Cie satysfakcjonuje?
Fakty, to raczej sa takie, ze Silva wygral walke konczac Sonnena.
Czy taka odpowiedz Cie satysfakcjonuje?
Niespecjalnie - bo po cyrku jaki Sonnen wyprawial przed pierwsza walka, to ja bym sie zupelnie nie dziwil gdyby chcial nieco Sonnena przeczoglac.
A majac na uwadze fakt, ze w poprzedniej ich walce Silva przez prawie 4,5 rundy zbieral straszliwe lanie, odnosze wrazenie ze sie poprostu boi.
To co piszesz to praktycznie oksymoron - jak sie zbiera straszliwe lanie caly czas, to walka nie trwa prawie 5 rund ;)
Dla mnie jest w miarę logiczne że Pająk zlewa Sonnena każdy dorzuca do pieca ale tylko sieroty dają się złapać
Niespecjalnie - bo po cyrku jaki Sonnen wyprawial przed pierwsza walka, to ja bym sie zupelnie nie dziwil gdyby chcial nieco Sonnena przeczoglac.
Nie bardzo rozumiem.
To co piszesz to praktycznie oksymoron - jak sie zbiera straszliwe lanie caly czas, to walka nie trwa prawie 5 rund ;)