Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z tym jds bym nie był pewny.View attachment 7750
poszła taśma, będą jeszcze dwa główne kupony, ale muszę to przemyśleć. radzę się spieszyć ze stawianiem na JDS i Barbarenę, bo kursy będą maleć.
A i taka mala rada.. nie puszczaj takich tasm. Robiłem tak przez ostatnie 8 miesięcy i wyniki były mizerne. Chuj ze miałem 90% skuteczności ale zawsze mi nie wchodziła ta jedna walka.. teraz puszczam duble, trójki a czasami 4fun czwórki (te czworki za niską kwote) Ogólnie jestem dwie gale do przodu, mala chochla a do przodu :) do czego zmierzam, puszczaj taśmy ale nie tak duże. Ja musiałem dojrzec do tego bo zawsze mnie kusilo ze więcej zarobie. Wole teraz mniej zarobić a zarobić i się nie wkurwiac;)Nigdy nie jestem pewien. Pewien jestem jedynie tego, że gdyby kurs był odwrotny stawiałbym na Predatora. Kurs jest absurdalny. Jeśli JDS wygra, będzie to zapewne KO na wstecznym.
Wiem ze korci, ale lepiej wygrywać częściej a mniej niż trochę grubiej parę razy w roku( i tak będziesz na minusie biorąc caloksztalt)To dobra rada, sam sobie często taką daję. Ale korci cholera... ;)
Jeszcze trochę i dojdziesz do wniosku, że najlepiej grać single.A i taka mala rada.. nie puszczaj takich tasm. Robiłem tak przez ostatnie 8 miesięcy i wyniki były mizerne. Chuj ze miałem 90% skuteczności ale zawsze mi nie wchodziła ta jedna walka.. teraz puszczam duble, trójki a czasami 4fun czwórki (te czworki za niską kwote) Ogólnie jestem dwie gale do przodu, mala chochla a do przodu :) do czego zmierzam, puszczaj taśmy ale nie tak duże. Ja musiałem dojrzec do tego bo zawsze mnie kusilo ze więcej zarobie. Wole teraz mniej zarobić a zarobić i się nie wkurwiac;)
Ktoś obstawia Raya Borga? :D
@Puczi Ty z reguły lubisz underdogow (kurs 6 zl) co sadzisz ?
Masz kursy?Oliveira, Tucker, Tyson Pedro, Melendez i Magny
Reis ? Cejudo ma dobre zapasy i pewnie się nie da sprowadzić a w stojce radził sobie nawet z Benavidezem. Przemysl sobiePóki co:
Reis + Valentina
Sara + Valentina
Póki co:
Reis + Valentina
Sara + Valentina
Mcmann bije się z Keitlyn VeiraMoras jest cienka jak siki węża. Chociaż ta druga też nie dużo lepsza.
Niedługo nowy sezon NFL.