Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gdzie w UK obstawiłes KSW?nic nie mogę znaleźćPostawiłem narazie delikatnie 100 funtów na Popka po kursie 1,45. Czekamy jakie kursy będą na pokerstars.
serio tak idzie?LVbet, rejestrujesz sie w UK, i nie płacisz tych dziwnych podatków co w PL.
ale i tak kursy chujowe, a my to mamy tragiczne XDDDNie miałem z tym żadnych problemów. Odrazu domyślnie wyskoczyła mi lokalizacja UK. Więc to po adresie IP idzie. Ale że nie biorą żadnych podatków to pewne w 100%.
Czyli nie muszę mieć konta w polskim banku?Nie miałem z tym żadnych problemów. Odrazu domyślnie wyskoczyła mi lokalizacja UK. Więc to po adresie IP idzie. Ale że nie biorą żadnych podatków to pewne w 100%.
Ja nie mam konta w polskim banku. Nie ma z tym problemu żadnego. Mam brytyjskie i pieniądze po wpłacie lądują w sekundę na konto. Aczkolwiek proponuję Ci założyć konto na pokerstars. Tam są kursy wyższe. Na dzień dzisiejszy jednak nie ma KSW. Ale oferta powinna się pojawić.
Kurs na Popka spadł. Kusi postawić za większą kasę, tyle że to w sumie dwa gamonie. Boję się, że Popek się potknie i przewróci, i na glebie Strachu go dojedzie. Myślicie że w zapasach Oswieciński będzie lepszy? :)
Z takich ,,pewniaków" widzę póki co:To jakie "pewniaki" na tę galę? Kto co stawia? Czy czekamy na ważenie? :)
Będziesz bezdomny.Domy na Chmielewskiego :D
Nie powinien, Janikowski powinien go odprawić w pierwszej albo drugiej rundzie.Janikowski powinien potoczyć się na całym dystansie?
podawaj stawki netto lepiej, nie badz jak @mmafan2 czy jak mu tam bylopopek 1 runda 2.0 sts
Sam w to wierzę oczywiścię nie twierdzę że Strachu zniszczy Popka ale może zrobić niespodziankę.Na Popka kurs wzrósł z 1,32 do pierwotnego 1,45. Ludzie łyknęli ściemę o zasłonie dymnej Oświęcińskiego. Dobrze byłoby gdyby na wagę wjechał na wózku, to może jeszcze urośnie kurs...