Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Próbowałeś użyć jakiegoś proxy?zakładał ktoś konta na LV z anglii ? pisze mi że nie mogę z tego kraju się zarejestrować
Różal na konferencji potwierdził moje obawy. Zdecydowanie nie wygra...Wchodzę w ciemno identycznie.
Gra z Kirasem zawsze zyskowna
Różal na konferencji potwierdził moje obawy. Zdecydowanie nie wygra...
O co konkretnie chodzi? Rzuć link jak możesz.
edit: śmiechłem z obustronnej odpowiedzi w tym samym momencie
GRAJ BEZ PODATKU!
Zagraj w piątek kupon prosty TotoMix lub Live z minimalnym kursem 2,00 za minimum 100 złotych i zwiększ swoją wygraną aż o 12%
Na skróty
Kupon prosty TotoMix lub Live za minimum 100 zł
Minimalny kurs na kuponie 2,00
Podwyższenie wygranej o 12%
Chociaż za dyche. Obok takich kursów w MMA się nie przechodzi obojętnie.Dorzucam Wójcika po 2.07
Czegoś takiego jeszcze nie widziałem :}
21.39 na sportbecie. Gość ma rekord 7-0 w MMA.
Co to za gala?Dorzucam Wójcika po 2.07
Czegoś takiego jeszcze nie widziałem :}
21.39 na sportbecie. Gość ma rekord 7-0 w MMA.
Na gali bedzie jeden remis, aby kupony nam nie powchodzily
Stójka Anzora a Wrzoska to dwa różne światy. Azhiev myślę zlekceważył trochę Koike. Kleber będzie sie bił czwarty raz na KSW i można wyciągnąć wnioski.Moim zdaniem do parteru w ogóle nie dojdzie.Wrzosek jest mocniejszy fizycznie a w stójce go zdominuje. Wygrana pasa z powodu kontuzji Sowińskiego - ile można? Kontuzja to jest jak sobie coś zrobisz a jak ktoś Ci napierdoli, że nie widzisz przez ślipia i ze łba leje sie jak ze świni to jest nie zdolność do walki. Dwa podobne słowa ale jednak różnica.Fajna analiza ale uważam, że nie docenia się Koike, chaotyczna stójka zdezorganizowała Anzora a potem gleba i poddanie pamiętajmy, że Wrzosek ma pas bo wyszczekał sobie walke z Sowińskim i wygrał z powodu kontuzji przeciwnika
Ja od siebie polecam iForBet. Przy 3 wydarzeniach na kuponie i lacznym kursie kuponu minimum 2.0 nie pobierają 12% podatku przy stawianiu. Oferta jak na KSW bogata.e-przyjaciele, miałem kilka miesięcy przerwy u buków, i te kilka miesięcy temu to się stawiało na Betsafe u Unibet, ale widze jedno i drugiej hój strzelił.
Gdzie teraz stawiacie na KSW? LV BET, czy coś inego? I tak w skrócie o co chodzi z bonusem od LV BET z mnożeniem bonusu?
Ode mnie leci
Różal + Wójcik
Gamrot + Popek + Wrzosek + Wójcik
dostał bana?@mmafan2 zbanowany to lekka posucha