RaphTaba
ONE FC Middleweight
A już oficjalnie zrobił wagę?Wiedziałem że zrobi, za duzo do stracenia a Woodley jest na tyle obsrany że nie przyjąłby walki gdyby Till przekroczył wagę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A już oficjalnie zrobił wagę?Wiedziałem że zrobi, za duzo do stracenia a Woodley jest na tyle obsrany że nie przyjąłby walki gdyby Till przekroczył wagę.
I chuj bet gali się posypał. Czyli Bullet przed czasem.
Karolina Kowalkiewicz @ 4.00 (3.52)
Montano -vs- Shevchenko zakończy się na punkty - Nie @ 1.72 (1.51)
Tak szczerze to chujowa gala do obstawiania.. prawie każda walka może iść w dwie strony.
No co :D sam przyznaj ze nie ma ,,pewniakow"
No co :D sam przyznaj ze nie ma ,,pewniakow"
Abdul raczej znokautuje Price'a, Jimmie na farcie przegrał z Marlonem a do tego momentu miał ładny streak i tylko jedna przegrana. Dodson ma rekord 9-9 w decyzjachNie wierzę, że Till może to przegrać. Podobnie jak Zabit. Szewczenko była najpewniejsza, ale jej już nie ma (mam nadzieję że JJ podniesie rękawiczkę i zawalczy z nią w 125). Natomiast w obie strony może właśnie pójść Dodson vs Riviera i Abdul vs Price. Wszyscy skreślają Karolę, ale ja uważam, że też może pójść na jej korzyść.
Woodleya nie ma narzędzi żeby wygrać...?Nie wierzę, że Till może to przegrać. Podobnie jak Zabit. Szewczenko była najpewniejsza, ale jej już nie ma (mam nadzieję że JJ podniesie rękawiczkę i zawalczy z nią w 125). Natomiast w obie strony może właśnie pójść Dodson vs Riviera i Abdul vs Price. Wszyscy skreślają Karolę, ale ja uważam, że też może pójść na jej korzyść.
Woodleya nie ma narzędzi żeby wygrać...?
Dlaczego Till nie może przegrać z jednym z najbardziej kompletnych zawodników w historii tej wagi?W sensie rąk i nóg? Ma. Ale co to ma do rzeczy?
Dlaczego Till nie może przegrać z jednym z najbardziej kompletnych zawodników w historii tej wagi?
Wygrał z najlepszym stojkowiczem i grapplerem, ale może nie błyszczy w tych dziedzinach. To zawodnik MMA, a nie bjj i Mt. Neutralizuje przeciwników w dziedzinach lepszych od niego, to świadczy o jego poziomie sportowym i wszechstronnosci, elastyczności."kompletnych"? a jego bjj, muay thai?
Dlaczego Till nie może przegrać z jednym z najbardziej kompletnych zawodników w historii tej wagi?
Myślałem, że pewniaki nie sa oparte o wiarę ;-)Nie powiedziałem że nie może, powiedziałem że nie wierzę w jego ewentualną przegraną. Nie chodzi o to jak Woodley jest słaby - bo nie jest - tylko o to jak Till jest dobry.
Myślałem, że pewniaki nie sa oparte o wiarę ;-)
Wygrał z najlepszym stojkowiczem i grapplerem, ale może nie błyszczy w tych dziedzinach. To zawodnik MMA, a nie bjj i Mt. Neutralizuje przeciwników w dziedzinach lepszych od niego, to świadczy o jego poziomie sportowym i wszechstronnosci, elastyczności.
Wygrał z najlepszym stojkowiczem
Sanchez + Miller @6.9 lekko
Sterling @1.92
Diego Sanchez @2,85 +
Diego Sanchez by KO @9,00 -
Stamann @2,13 -