All Hail Chael P. Sonnen

Keylock

WSOF
Heavyweight
UWAGA! Jeśli masz ból dupy o trashtalk na Silvie, drugim Silvie, Braciach Nogueira lub całej Brazylii, bądź bierzesz na poważnie wszystko co mówi publicznie Chael Sonnen, NATYCHMIAST OPUŚĆ TEN TEMAT

Tak więc w tym temacie będziemy czczić pierwszego między równymi, najdzielniejszego, najtwardszego, złotoustego mistrza obron przed trójkątami Chaela P. Sonnena. Wrzucamy tutaj wywiady, tweety, zdjęcia, filmiki, wszystko co związane z Mistrzem.

ufc-148-poster-the-peoples-cecil.jpg

ChaelSonnenBisping_2119515b.jpg

anderson-silva-vs-chael-sonnen.jpg

ChaelSonnen.jpg

Gtl6d.png

Calo

WSOF
Bantamweight
Champion jest tylko jeden!

Na rozgrzewkę

http://camelclutchblog.com/top-40-chael-sonnen-quotes/ :-)

To taka konkurencja dla tematu Jon Jones , z okazji ich walki? :-)

Keylock

WSOF
Heavyweight
@Calo niezupełnie, od jakiegoś czasu chodził mi po głowie ten pomysł i to raczej z racji barwności postaci, jaką jest Chael.

Calo

WSOF
Bantamweight
Bardzo dobry pomysł Keylock, też swego czasu myślałem nad skompletowaniem najciekawszych cytatów mistrza obrony przed trójkątami. Przyadłyby się tu jego ,,wykłady" z TUF-a, ale w tej chwili nie mam sił żeby to zebrać do kupy i wsadzić :-)

Pat Bateman

UFC
Light Heavyweight
Wiem, ze wszyscy to juz widzieli, ale tego tu nie moze zabraknac. Smieje sie zawsze gdy to ogladam. Po prostu mistrzostwo :-)

Calo

WSOF
Bantamweight
http://bleacherreport.com/articles/1114856-chael-sonnen-power-ranking-30-of-his-funniest-tweets

Polecam.

Keylock

WSOF
Heavyweight
@Halny do tej foty najlepszy był komentarz "Chael is going for a single leg!", miał najwięcej lajków :-)
704717_10151307443971276_278891310_o.jpg

chaeljonesdrunkdrive.jpg

Jak w ogóle oceniacie boks Chaela, ci bardziej obeznani? Mi się osobiście wydaje, że ma fajną, techniczną stójkę, no poza jedynym mankamentem w postaci braku nokautującego ciosu, ale daleko mi do kogoś znającego się na uderzaniu :-)

Visu

Bellator
Light Heavyweight
Ta historia o autobusie i braciach Noguiera zawsze mnie kladzie na lopatki :-)

Yaas

M-1 Global
Welterweight
sonnen jest tym kogo powinna zwerbować partia republikańska w ataku na biały dom...

dobry temat, będę odwiedzał...