zielony666
Vale Tudo Open
Co sądzicie o takiej formule? Ma to tyle wspólnego z MMA co FameMMA, więc myślę, że pasuje w temacie freaków w ten nudny jak pizda piątek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie ma nawet zawodników na stronie a już kup ppv
Co sądzicie o takiej formule? Ma to tyle wspólnego z MMA co FameMMA, więc myślę, że pasuje w temacie freaków w ten nudny jak pizda piątek.
View attachment 25270
są, chyba że to placeholderyNie ma nawet zawodników na stronie a już kup ppv
są, chyba że to placeholderyView attachment 25278
ja raczej widzę to tak, że łby starają się znaleźć nową niszę90 procent karty to freaki z HL i Fame. Kończą się w Polsce freaki :)
Tyle samo wspólnego co Fame, Gromda czy Punchdown.To alkomaster nie ma nawet nic wspólnego z mma, nie kupię ppv
Fame ma walki w formule mma, a w tym gownie nie będzie żadnych walk xDTyle samo wspólnego co Fame, Gromda czy Punchdown.
Przecież startują tam znani i lubiani zawodnicy Fame i będą dymy.
na pawie mogą walczyćFame ma walki w formule mma, a w tym gownie nie będzie żadnych walk xD
nawet na liscie
No wogole tytuł tematu mnie rozwala ,,pogromca fame i punchdowna” xDDDDna pawie mogą walczyć
szczerze powiedziawszy, to o ile w freak fightach z początku czekałem tylko aż komuś stanie się krzywda, tak tutaj jestem praktycznie przekonany o tym, że do tego dojdzieNo wogole tytuł tematu mnie rozwala ,,pogromca fame i punchdowna” xDDDD
To nawet nie jest konkurencja bo to zupełnie inna formuła
Dla mnie ta formuła to nic ciekawegoszczerze powiedziawszy, to o ile w freak fightach z początku czekałem tylko aż komuś stanie się krzywda, tak tutaj jestem praktycznie przekonany o tym, że do tego dojdzie
takie chlanie na umór i to jeszcze pod presją w postaci nagrody za zwycięstwo nie może skończyć się dobrze
dla nikogo poważnego ta formuła nie będzie wnosiła niczego ciekawego, to po prostu przeniesienie drunk streamow na troche inna arene, idiotyzm, ot coDla mnie ta formuła to nic ciekawego
dla nikogo poważnego ta formuła nie będzie wnosiła niczego ciekawego, to po prostu przeniesienie drunk streamow na troche inna arene, idiotyzm, ot co
wojny po alko masz u magicala na streamach bykuNudy. Myślałem, że chociaż będą się lać po alko, a to tylko jakieś wyzwania. Meh
Już nie, gość ma family friendly strim bo ma sprawę w sądziewojny po alko masz u magicala na streamach byku
jak gosc moze robic family friendly streamy jak sa na nich gocha i jaca, a ich japy same w sobie godza w idee family friendly xDJuż nie, gość ma family friendly strim bo ma sprawę w sądzie
Teraz magical to straszna stypa niestety.jak gosc moze robic family friendly streamy jak sa na nich gocha i jaca, a ich japy same w sobie godza w idee family friendly xD
Szklana szczęka show
Ta, chyba w Sanoku.Czekać tylko, aż otworzą "federację", w której trzeba będzie żreć gówno.
Takie cuś to się chyba odbywało w Wawie już 20 lat temu na targach Eroticon. Ale masz rację, zdaje się Polka jest wicemistrzynią świata:):):):)Haha ja czekam na gale kto ojebie khutasów więcej tutaj akurat polskie iNFLUENSERKI mogą zaserwować nam widowisko na poziomie światowej czołówki xD