Alistair Overeem kontuzjowany, Mark Hunt zastępcą?

Silas

Oplot Challenge
Middleweight
http://www.mmafighting.com/2013/3/6/4072916/alistair-overeem-injured-out-of-ufc-160-fight-against-junior-dos

Szczerze mówiąc, to już nawet nie jest śmieszne. Przez Koninę po raz drugi nie zobaczymy walki z JDS, która - jak na ironię - znów miała się odbyć w maju (to jakiś pechowy miesiąc, czy co?). Najpierw nadmiar teścia, a teraz to...

Z dobrych wieści - fani Marka Hunta próbują zorganizować mu walkę z Juniorem, zasypując Danę tweetami. Oto co napisał sam zainteresowany:

"I want in troops and only the boss @danawhite can make it happen lets go army ATTACK the general wants in on this fight"

Co Wy na to?

Yaas

WSOF
Heavyweight
jeżeli uznamy, że walka z dos santosem jest dla konia nie na rękę w jego obecnej sytuacji, to jestem w stanie zgodzić się z przedmówcą...

Yagiel

UFC
Featherweight
Zaczynam mieć dość Overeema. Trzeci raz zawodzi.(pierwsza walka z JDS - pyszałkowatość i porażka w złym stylu z Bigfootem- druga walka z JDS)

baju

Vale Tudo
Championship
Cohones
MMARocks
niech da Dana Marka dla JDS'a - balonik szybko peknie. ja tez lubie Hunto, dlatego tez nie zestawialbym go z JDS - to nie ten poziom i to bedzie widoczne. niech mnie mile zaskoczy i pokaze, ze sie myle. :)

Perfumiarz

KSW
Lightweight
Japierdole, czyli kontuzji juz miec nie mozna?? Forum ekspertow juz widzialo badania, rozmawiali z Alim i wiedza. Do szewskiej pasji doprowadzaja mnie takie teksty, szczegolnie osob co najwiekszy kontakt z treningiem maja ogladajac vblogi Strusa.
Po drugie wrzucilem wczoraj info do newsow, na chuj nowy temat?

elson

Maximum FC
Light Heavyweight
na forum strasznie wyszczekany jesteś, a jak przyszło do rozmowy z Kawulem to platałeś sie i jąkałeś ...

Yagiel

UFC
Featherweight
Perf, spinasz się jak plandeka na żuku :) Pretensje ludzi sa uzasdanione, ponieważ po awansie Overeema do UFC, spodziewali się emocjonującyh pojedynków a jak narazie to same problemy i rozczarowania. NIe twierdze, ze ucieka przed walka z Juniorem i udaje kontuzje. Po prostu wieczne czekanie na hit jakim bylo by to stracie, jest irytujące.

Fresh

UFC
Featherweight
Dobra decyzja tfuu sytuacja. Jezli Ali wie ze nie jest gotowy do walki z bylym mistrzem do dobrze ze sie nie pcha pod jego piesci, lepiej odczekac, moze jaks kuracje zastosowac i dopiero wracac lub stanac w ringu z kims z kim ma sznase wygrac - tylko z kim bo z big footem byl stawiany w roli mega faworyta ?

Perfumiarz

KSW
Lightweight
Elson przynajmniej w niej wzialem udzial, a nie pier*olilem zza klawiatury.

Yagiel, akurat ten temat mnie lekko irytuje, bo kontuzje to mega chujowa sprawa, a latwosc z jaka mozna zlapac jakas, jest czesto niedostrzegana.
O ile nie watpie, ze Ali moglby nie chciec teraz tego starcia, to insynuowanie od razu ze symuluje kontuzje jest mocno na wyrost. Spoka juz dupy nie spinam, ostatnio i tak srednia mamy tu atmosfere, nie ma co dorzucac do pieca. Peace

VaeVictis

UFC
Light Heavyweight
Pomijajac faktyczne przyczyny, kariery Aliego w UFC nie sposob nazwac dynamiczna. Ciekawe czy faktycznie Mark wskoczy jako zastepstwo.

Faraon

Jungle Fight
Featherweight
Jeszcze dwa miesiące do gali a on już sie wystraszył? Szybko, spodziewałem sie że zrobi to na jakieś dwa tygodnie przed galą.

dbgoku14

Legacy FC
Middleweight
Wszyscy od razu zakładają że się wystraszył jak chłopczyk w ciemnym lesie... Kontuzje się zdarzają.

Przemek

PRIDE FC
Heavyweight
Nie życzę nikomu kontuzji ,ale.. :D

jakby JDS musiał się wycofać z pojedynku i wszedł by za niego Hunt to byłyby więszke szanse na wygraną.A potem Cain vs Hunt :-)