Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dla Ciebie?Dla was to niziołek piszący brednie na insta a dla wielu to ikona.
ikona instagramowych bredniDla Ciebie?![]()
To on by dzisiaj zamiast Psychopaty Ogórewicza pokojnał moralnie i w klatce Murańskich, nie zrażając się hejtem w internecie. A potem wręczyłby swojej ukochanej WIELKI bukiet kwiatów. Taka perła w tych odchodach freakfightów - człowiek zasad z pozytywnym przekazem.A gdyby tylko zaczął karierę kilka lat później to dzisiaj by się kulał z Malaszyńskim za 100 koła w górę, wyzywał do walki Pudziana, a kibice freak MMA na forach by pisali, że by poskręcał Werduma.
kumplu, ja czytałem opinie że don kasjo by poskładał MayweatheraA gdyby tylko zaczął karierę kilka lat później to dzisiaj by się kulał z Malaszyńskim za 100 koła w górę, wyzywał do walki Pudziana, a kibice freak MMA na forach by pisali, że by poskręcał Werduma.
Wiewiór poddałby Gathje, a Takefun dzięki temu, że gra w gry rozjebałby Usmana. Niestety paru takich zjebów było i na tym forum.kumplu, ja czytałem opinie że don kasjo by poskładał Mayweathera
Albo Denis by złożył Janka, czy Mike'a Tysona albo Listona
także to pikuś![]()
nie znam pana niestetyWiewiór poddałby Gathje, a Takefun dzięki temu, że gra w gry rozjebałby Usmana. Niestety paru takich zjebów było i na tym forum.
Tak btw. kiedy Filip z MMA Rocks odszedł? Bo cosik mi się przegapiło, że poszedł na swoje.
kto to? Szymon?Majewski
Idealne zestawienie to powrót na walkę z Tomaszem Sararą albo Izu Ugonohem - z Izu mogałby być prawdziwa stójkowo-parterowa wojna i parterowy scramble.Akop napisał na insta , że trzeba być sobą i nie liczy się ilość przyjaciol a jakość czy nawiązanie to sytuacji w WCA?
Dziwne. Mógłby zarobić mnóstwo hajsu we frikach. Ale pewnie treningi personalne i biznes dietowy mu wystarcza.
Czy coś wiadomo o dalszych planach zawodniczych Małego Rycerza?Niedocenianie Akopa to ogromny błąd. To ogromny potencjał freakowy dlatego, że jego zachowanie jest niespoójne oraz infantylne celowo używam slowa zachowanie oraz odnosze sie do jego wizerunku w mediach. Mysle ze ma cos z Najmana ludzie lubia ogladac jego kozaczenie oraz aroganckie zachowanie. Idealnym Nemezis Akopa bylby Daniel Majewski taka walka na stadione narodowym bylaby petarda. Do tego wyobrazcie sobie wywiady z nim podczas konferencji i wywiady na sciankach to mogloby rozwalic system. Akop powstrzymujacy sie od spojrzenia w biust Weroniki Woszczek czy Akop rozmawiajacy z Najlepsza Polska Dziennikarka. Akop waflujacy sie z Boxdelem. Cos pieknego!