Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie tak samo. Na airbike siedzisz=nie możesz naciskać pedalow masa wlasnego ciala. Do tego opor jest dużo większy. SprobujZastanawiam się dlaczego we wszystkich najlepszych gymach na świecie, zawodnicy korzystają głownie z AirBike'ów?
Niby ręce i nogi pracują, ale tak samo na orbitreku.
Czy ktoś może coś wie na ten temat?
Serio? Naprawdę uważasz ze to źle mieć na silowni dobra maszynę aerobowa? Ktora oszczedza czas i jest pod ręką? AbsurdPewnie dla tego że producent ma dobry dział sprzedaży a ludzie wolą posiedzieć na airbike'u niż przebiec na czworaka kilometr albo wbiec kilka razy na jakąś górkę.
Zastanawiam się dlaczego we wszystkich najlepszych gymach na świecie, zawodnicy korzystają głownie z AirBike'ów?
Niby ręce i nogi pracują, ale tak samo na orbitreku.
Czy ktoś może coś wie na ten temat?
Nie no dobrze dobrze. Jak nie ma pod ręką niedźwiedzia do kulanek to choć airbike niech będzie.Serio? Naprawdę uważasz ze to źle mieć na silowni dobra maszynę aerobowa? Ktora oszczedza czas i jest pod ręką? Absurd
Buty też kosztują 500zł a są warte 50 wliczając w to pracę Wietnamskiego dziecka 15zł. Co tu tłumaczyćktos mi wytlumaczy dlaczego to jest takie drogie? za 300zl bym moze kupil, a to z 5 tysiecy za takie cus
Zawodnicy korzystają ale ty wiesz lepiej.Nie no dobrze dobrze. Jak nie ma pod ręką niedźwiedzia do kulanek to choć airbike niech będzie.
ale to tylko rower, myslisz, ze ktos go opatentowal? nie wiem czy sa takie mozliwosci ma caly swiat....Buty też kosztują 500zł a są warte 50 wliczając w to pracę Wietnamskiego dziecka 15zł. Co tu tłumaczyć
Z innej beczki - ja sie dziwie, że tych pasów TRX nie opatentowali - ostatnio kupiłem podróbe w biedronce za 50 złale to tylko rower, myslisz, ze ktos go opatentowal? nie wiem czy sa takie mozliwosci ma caly swiat....
Za 50 bym się bał-jednak taka rzecz powinna być wytrzymała:D W decathlonie jest podróbka za stóweZ innej beczki - ja sie dziwie, że tych pasów TRX nie opatentowali - ostatnio kupiłem podróbe w biedronce za 50 zł
Jest to to polska konstrukcja z instrukcją i zestawem ćwiczeń nawet :) więc liczę, że jakby sie miał rozpadać da jakieś wczesniejsze oznaki na szwach :) ale udźwig do 100kg wiec 10 rezerwy mam póki co :)Za 50 bym się bał-jednak taka rzecz powinna być wytrzymała:D W decathlonie jest podróbka za stówe
Rób szerokie pompki z rękami na uchwytach a z magami np na skrzyni i licz na szwy z zapasem 10kg;)Jest to to polska konstrukcja z instrukcją i zestawem ćwiczeń nawet :) więc liczę, że jakby sie miał rozpadać da jakieś wczesniejsze oznaki na szwach :) ale udźwig do 100kg wiec 10 rezerwy mam póki co :)
W decathlonie jest podróbka za stówe
http://www.decathlon.pl/domyos-strap-training-id_8360619.htmlLink, bo coś nie wierzę ;)
Zrobiłem już pare treningów z dość dużym kątem nachylenia i na razie się trzyma ;)Rób szerokie pompki z rękami na uchwytach a z magami np na skrzyni i licz na szwy z zapasem 10kg;)
Ile klubów sw w PL ma te "rowery"? Strzelam, że tylko kilka największych (Drwal, Ankos?).
W Krakowie na pewno jakieś 4 z sieci Platinium.Ile klubów sw w PL ma te "rowery"? Strzelam, że tylko kilka największych (Drwal, Ankos?). Popyt mały to i cena wysoka, mało kto chce to kupować (pewnie mało kto wie o istnieniu czegoś takiego) to nie opłaca się tego sprowadzać w większych ilościach. Specem od marketingu nie jestem ale wydaje mi się, że o to w tym chodzi.
Wg mnie podobnie-oba te sprzęty jako jedyne mają sens na siłowniten airbike daje bardziej w pizde niz to ?