T
Trzyha
Guest
Wstawiamy tutaj zdjecia seksownych Ring Girls z ACB
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jak frekwencja?Były ładne panny ale siedziałem chyba w czeczeńskim sektorze hmmm
no to ladnie, bo niby 500 biletow, a tez mi sie wydawalo, ze duzo osob jestCiemno było ale na upartego to połowa miejsc sprzedana.
pewno jakies modelki z instagramaMoze i 500 ale ja tak policzyłem to co widzę nie wnikając i nie wstając specjalnie. Panny które widziałem wszystkie miały jakieś 18-25lat max i były na prawdę zacne . Przychodziły nawet w parach bez facetów ale generalnie to prowadzały sie z jakimiś Mongołami Ruskami itp.
Brak piwa sprawił, że ostatnia walka była nie do wytrzymaniaNa ostatnim ACB nie było żadnych Ring Girls. Siedzieliśmy z chłopakami z Cohones no i 3 czy 4 pierwsze walki skończyły się w pierwszej rundzie. Każdy czekał na jakąś walkę z drugą rundą bo będą Ring Girls a tu chuj, czarna rzeczywistość, żadnych dupeczek. Były jakieś dwie przy wejściu ale one jakieś ulotki rozdawały. Jebać ACB brak piwa, brak dupeczek i kilka walk tak nudnych że nie dało się oglądać.
No i brak ciosowBrak piwa sprawił, że ostatnia walka była nie do wytrzymania
Nie no, jeden może padł, tylko był tak szybki, że nie widzieliśmy.No i brak ciosow
Pytanie do ludzi, ktorzy ogladali na esce: Czy Juras albo Janisz cos w ogole komentowali w walce wieczoru? :D