Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z cyklu "wolność słowa u Elona":
Czyli można kraść jeśli jesteś żydofilem.To jest ciekawe. Jakiś miesiąc temu ktoś mi zajebał konto na insta. Zgłosiłem kradzież i zero odzewu. Z konta na którym zgłaszałem kradzież na jakimś profilu reklamującym instagram napisałem komentarz w którym było coś tam coś tam "jebani żydzi".
Konto zawieszone od razu na 3 dni.
Standardy.
Mmmm antysemityzm.To wydarzenie pokazuje, jak niebezpieczny jest wzrost antysemityzmu. Istotne jest, aby opinia publiczna zabrała głos przeciwko temu
Rodowity Austriak Mohamed.Mmmm antysemityzm.
Ciekawe czy ten "młody Austriak" to był prawdziwy Austriak czy ciapak z papierami.
Edit: jest filmik, ale obejrzę potem bo teraz "pracuje".
Każdemu kto nie ma, radzę się zaopatrzyć w papierową wersję
Może Karateka to też obrzezaniec? To by wyjaśniało rodziców na wysokich ubeckich emeryturach
Spaov się zesra ze stresu. Ruscy i kovidek na raz.Ciekawostka. Jako, że jestem dosyć blisko tematu, to mogę Wam potwierdzić, że na październik szykowany jest powrót srovida, nauka zdalna itd. Co lepsze, od przyszłego roku szkolnego nie będzie szkół integracyjnych. Doprowadzi to do tego, że w klasie będą "normalni" uczniowie, uczniowie z pewnymi schorzeniami, problemami, ciaparuchy i ukry. Spowoduje to kolejne obniżenie poziomu, który i tak jest śmieszny. Wyrośnie pokolenie debili, którymi jeszcze łatwiej będzie sterować. Wszystko zaplanowane daleko do przodu.
Co to znaczy "Dość blisko tematu"?Ciekawostka. Jako, że jestem dosyć blisko tematu, to mogę Wam potwierdzić, że na październik szykowany jest powrót srovida, nauka zdalna itd. Co lepsze, od przyszłego roku szkolnego nie będzie szkół integracyjnych. Doprowadzi to do tego, że w klasie będą "normalni" uczniowie, uczniowie z pewnymi schorzeniami, problemami, ciaparuchy i ukry. Spowoduje to kolejne obniżenie poziomu, który i tak jest śmieszny. Wyrośnie pokolenie debili, którymi jeszcze łatwiej będzie sterować. Wszystko zaplanowane daleko do przodu.
Zwykły tam islamski BośniakMmmm antysemityzm.
Ciekawe czy ten "młody Austriak" to był prawdziwy Austriak czy ciapak z papierami.
Edit: jest filmik, ale obejrzę potem bo teraz "pracuje".
Robię w szeroko pojętej "edukacji" i takie info zostało przekazane. Podpytałem znajomych działaczy z mojego rejonu i potwierdzili, że coś takiego się szykuje. Na jaką skalę - nie wiem. Osobiście uważam, że koalicja rządząca czuje, że za chwilę może to jebnąć i lepiej profilaktycznie ludzi zamknąć w domach, co będzie dalszym ciągiem sprawdzania na ile mogą sobie pozwolić. Tym bardziej, że po drodze 11 listopada i Marsz Niepodległości i zakaz zgromadzeń byłby wtedy rządzącym mocno na rękę. Ale to już moja prywatna opinia.Co to znaczy "Dość blisko tematu"?
Dla mnie to brzmi jak jakieś pierdolenie
A szkoły integracyjne... np w Gdyni i Kościerzycy mają dofinansowanie z Unii do minimum 2027, nie mogą tak sobie zamknąć bo Tusk czy ktoś tam chce, nie mówiąc o innych (poważniejszych) aspektach zamknięcia wszystkich szkół integracyjnych.
To Twoja wyobraźnia?
Źródło danych "no mówie ci stary"?
Czy mamy ci wierzyć na słowo?
Może mówisz prawdę, ale przestawiłeś to w taki sposób jakbyś był naszą wtyką w rządzie, a do mnie takie info nie dotarło.
Poznań ma pomnik wiedźmy. Tu palono je na stosie
Na poznańskim Chwaliszewie odsłonięto w sobotę pomnik wiedźmy. To jeden z ważnych elementów tegorocznego Malta Festival.wpoznaniu.pl
Co tam się odpierdala, jakich uchodźczych dzieci do chuja wafla i jaka Amal czy anal. Przepłynęła morze śródziemne wpław? Kolejny bohater tewuenu, coś w podobie jak ten Ibrahim?
View attachment 107958
Typowe oświecone lewaki, do kościoła nie chodzą bo ciemnogród i zabobon, ale wróżki i fetysze są takie cool i nowoczesne.