Alan Kwieciński wygrał po dwóch rundach z Pawłem Bombą po pojedynku pełnym fauli i nieczystych zagrań. "Alanik" awansował do turnieju Fight Club Tournament, który odbył się na gali FAME 31, 9 maja w Koszalinie.
Mocno rozpoczął się ten pojedynek. Podczas jednej z wymian Kwieciński trafił Bombę, który upadł na matę i był liczony po raz pierwszy. Powrót do starcia, trafia Bomba i Kwieciński chwieje się na nogach. Skrócenie dystansu ze strony „Alanika”, klincz i uderzenie w tył głowy przez Bombę. Zatrzymanie starcia, ale po kilkudziesięciu sekundach mamy wznowienie. Potężne wymiany bez kalkulacji. Trafia zarówno jeden, jak i drugi. W połowie rundy Bomba trafił celnym ciosem, ale po chwili poprawił ciosem w tył głowy. To zdecydował się już zatrzymać sędzia, odejmując przy okazji punkt Pawłowi Bombie. Wznowienie akcji, coraz częściej trafiał Bomba, ale w jednej z wymian trafił Kwieciński, po czym jego rywal osunął się na matę i był liczony po raz kolejny.
Kolejne wymiany na początku drugiej rundy. Po chwili zatrzymanie starcia, bo Kwieciński zasygnalizował włożenie przez rywala palców w jego oko. Wznowienie starcia. Kolejne mocne uderzenia. Odjęty punkt dla Kwiecińskiego za uderzenia po komendzie zatrzymania walki przez sędziego. Kolejne wymiany do samego końca walki.
Alan Kwieciński stoczył drugą walkę w 2026 roku. W marcu na FAME 30 pokonał przez nokaut w drugiej rundzie Michała Skowronka. Wcześniej „Alanik” przegrał trzy walki z rzędu, kolejno z Gracjanem Szadzińskim, Bartoszem Szachtą i Michałem Królikiem. Przed tymi starciami wygrywał między innymi z Bartoszem Szachtą czy Dominikiem Zadorą.
Paweł Bomba wszedł do klatki z serią trzech wygranych z rzędu, podczas której pokonywał kolejno Mateusza Murańskiego, Marcina Najmana i Łukasza Pawłowskigo. Przed tymi starciami przegrał dwie walki z rzędu, najpierw z Mateuszem Leśniakiem, a następnie z Amadeuszem Roślikiem.
FAME 31: Fight Club Tournament odbyło się 9 maja w Koszalinie. Głównym wydarzeniem podczas tej gali był turniej Fight Club Tournament, który odbył się na zasadach boksu w małych rękawicach. W turnieju zobaczyliśmy takich zawodników, jak Kasjusz "Don Kasjo" Życiński, Akop Szostak, Alan "Alanik" Kwieciński czy Jose "Josef Bratan" Simao. Starciem rezerwowym do turnieju była walka Jacka "Murana" Murańskiego z Jarosławem "Koziołkiem" Koziełem.
Oprócz tego kibice zobaczyli trzy dodatkowe starcia - na zasadach K-1 odbyło się starcie Dawida "Crazy" Załęckiego z Michałem "Matrixem" Królikiem, w boksie zmierzyli się Denis "Deddy" Laskowski z Remim "Polaczkiem" Neugebauerem, a także doszło do starcia dwóch na dwóch na zasadach K-1.