FAME 29 – ważenie i dodatkowe walki BOOSTER na żywo od godziny 19:00

MMARocks.pl

Cohones4Life
MMARocks
FAME29x.jpg

23 stycznia o godzinie 19:00 rozpocznie się ważenie przed galą FAME 29. Oprócz standardowej ceremonii odbędą się także dodatkowe walki spod szyldu BOOSTER.

Szczegóły poniższej transmisji:

• Ceremonia ważenia
  • BOOSTER: Bartłomiej "Ufoludek" Dokrzewski vs Antoni "Cygan" Kemprowski
  • BOOSTER: Łukasz "Niezniszczalny" Stępień vs Maciej "Big Jack" Jarema i "Mini Chersik"
  • BOOSTER: Jakub "Kubanow04" Nowakowski vs Paweł "Kolano" Biliński
  • Dodatkowy panel: Paweł "Scarface" Bomba vs Łukasz "Cameraboy" Pawłowski

Spóźnił się na odprawę i chuj minus punkt od kalosza :juanlaugh: ktoś zakończy tam kiedyś ten jego prywatny folwark i drukowanie walk?

Chętnie popatrzę jak Muradov rozpierdala tego 130kg chłopa i ciekaw jestem Sarary. Liczę też na wygraną Dawida Załęckiego nad tym całym Szachtą. W turnieju stawiam na Muradova.

Po wpisie na X wychodzi na to, ze to on odjął.
On jest szefem wszystkich sędziów i on wprowadził jakąś śmieszną zasadę do regulaminu i tam każdy mu jest podległy i bez jego zgody nic nie zrobią, więc może nie bezpośrednio, ale Jarosz.

Prócz tego punktu, dojebal jeszcze jakiś kruczek, że jak skrytykujesz pracę sędziego(bo mu psycha klekała) to ponosisz karę % z wypłaty, ale nie mniej niż 50 tysięcy złotych :juanlaugh:

A dzbanem to jarosz nie jest tylko cwaniakiem, dzbanami są wszyscy ci zawodnicy którzy się godzą na takie przepisy, oraz ludzie którzy go zatrudniają, ale im jak widać to nie przeszkadza.

Gdyby kilku zawodników utworzyło strajk to jarosz by szybko został ukrócony w federacji i schowany do szafy, bo tam nie ma się już kto bić więc federacja by musiała przychylić się do stanowiska zawodników.

To ściema, wlasnie byl wywiad na kanale sportowym z sedzia, ktory mu zabral punkt. Dzisiaj Jarosza nie bylo na hali. X klamie? co ty nie powiesz

To kto kłamie?

Jeszcze zostało dopowiedziane że on był, ale się spóźnił, a nie że go wcale nie było.

Kalosz to drukarz

Prócz tego punktu, dojebal jeszcze jakiś kruczek, że jak skrytykujesz pracę sędziego(bo mu psycha klekała) to ponosisz karę % z wypłaty, ale nie mniej niż 50 tysięcy złotych
Nie no pokurwilo gościa mocno. Nie możesz sie wypowiedzieć negatywnie o pracy sędziego bo Ci wjebią karę.

To kto kłamie?

Jeszcze zostało dopowiedziane że on był, ale się spóźnił, a nie że go wcale nie było.
Ja tylko powiedzialem, ze to nie Jarosz mu odjal punkt tylko inny sedzia, jest to na irl kanalu sportowego bo ogladalem. Wczoraj nie bylo wogole Jarosza.

Ja tylko powiedzialem, ze to nie Jarosz mu odjal punkt tylko inny sedzia, jest to na irl kanalu sportowego bo ogladalem. Wczoraj nie bylo wogole Jarosza.
Ja tego nie oglądam, ale z tego co pamiętam, odprawę miał prowadzić główny sędzia, którym jest Jarosz, a nawet jeśli nie prowadził, to musiał to zaakceptować jako ten na samej górze, wypchnęli tamtego sędziego na strzały żeby nie było komentarzy o kaloszu, jak widać łyknąłeś.

Ja tego nie oglądam, ale z tego co pamiętam, odprawę miał prowadzić główny sędzia, którym jest Jarosz, a nawet jeśli nie prowadził, to musiał to zaakceptować jako ten na samej górze, wypchnęli tamtego sędziego na strzały żeby nie było komentarzy o kaloszu, jak widać łyknąłeś.
Ale co łyknąłem? Nie wierzysz to wlacz sobie irl ok 30 min i masz wyjasnione wszystko. Dzisiaj Jarosz prowadzi odprawę.

Ale co łyknąłem? Nie wierzysz to wlacz sobie irl ok 30 min i masz wyjasnione wszystko. Dzisiaj Jarosz prowadzi odprawę.
To wczoraj z czego była odprawa?

Nie będę nic włączał bo mam w to wyjebane, to jarosz jest odpowiedzialny za odejmowanie punktów i tyle, to on spłodził taki bezsensowny regulamin, i wiadomo że jak za każdym razem by było że jarosz, to ludzie jeszcze bardziej by się na drukarza wkurwiali, zresztą koniec tematu z mojej strony, będę się kłócił o jakichś Baranów którzy sami takie zjebane kontrakty godzą się podpisywać, wyjebane :beer:

Back