Wyniki PRIME SHOW MMA 15: Arab vs Taazy – wyniki gali

MMARocks.pl

Cohones4Life
MMARocks
PRIMESHOWMMA15.jpg

10 stycznia w Puławach odbyła się gala PRIME SHOW MMA 15, podczas której odbyło się trzynaście pojedynków. W najważniejszym z nich Gabriel "Arab" Al-Sulwi zmierzył się z Kamilem "Taazym" Mataczyńskim w pojedynku na zasadach Muay Thai o mistrzostwo organizacji PRIME SHOW MMA. Oprócz tego w klatce pojawili się między innymi Marcin Naruszczka czy Paweł Jóźwiak.

Wideo z darmowych walk:

Wyniki gali:

Walka wieczoru:

Pojedynek o mistrzostwo PRIME SHOW MMA

[Muay Thai]: Gabriel „Arab” Al-Sulwi pokonał Kamila „Taazy’ego” Mataczyńskiego jednogłośną decyzją sędziów

Karta główna:

[K-1, małe rękawice]: Arkadiusz Tańcula pokonał Rafała „Takefuna” Górniaka jednogłośną decyzją sędziów
[Boks, małe rękawice]: Jakub „Paramaxil” Frączek pokonał Piotra Korczarowskiego jednogłośną decyzją sędziów
[Boks]: Jacek „Muran” Murański pokonał Pawła „Daltona” Dawidowicza & Mariusza „Super Mario” Sobczaka & Dawida „Wampirka” Barana przez dyskwalifikację (nielegalne uderzenie) w rundzie trzeciej
[MMA]: Jan Kapela pokonał Mikołaja „Papjeża Polaka” Spólnego jednogłośną decyzją sędziów
[Boks, małe rękawice]: Marianna Schreiber pokonała Sarę „Lasuczitę” Sise jednogłośną decyzją sędziów
[MMA]: Marek Jówko pokonał Macieja "Big Jacka" Jaremę jednogłośną decyzją sędziów
[Boks, małe rękawice]: Marcin Naruszczka & Paweł Jóźwiak pokonali "8 Barbarzyńców" przez techniczny nokaut (uderzenia) w rundzie drugiej
[Boks, małe rękawice]: Wojciech "Kazik Kartel" Ochnicki zremisował z Andrzejem "Żuromem" Żuromskim
[K-1, małe rękawice]: Oskar Petel pokonał Patryka "Robaliniego" Śliwę przez nokaut (uderzenie) w rundzie pierwszej

Karta wstępna:

[K-1, małe rękawice]: Dominik "Japoński Drwal” Zadora pokonał Maksymiliana Bratkowicza (niezdolność do kontynuowania walki) oraz pokonał Jakuba Ciesielkę przez techniczny nokaut (uderzenia)
[K-1, małe rękawice]: Olaf "Farrley" Kasprzyk pokonał Damiana "Versacza" Surmaja" przez dyskwalifikację (nielegalne uderzenia) oraz pokonał Bartosza "Bartiego" Karolaka przez techniczny nokaut (uderzenia)
[Boks, małe rękawice]: Krystian Targosz pokonał Michała Oprządka przez techniczny nokaut (uderzenia) w rundzie drugiej

Last edited by a moderator:
Sam obejrzałem kilka gal freak w swoim życiu, szczególnie jak był boom.
Lecz po tylu latach, bitch please

Szczerze dla mnie polski freak zawsze był mierny, ale teraz jest nawet lepszy, bo sporo żelkowych youtuberów odpadło.

Już nie ma tych k...w jak Gimper,Nitro,Lexy,Blonsky,Dubiel i reszta tego szamba.

Szczerze dla mnie polski freak zawsze był mierny, ale teraz jest nawet lepszy, bo sporo żelkowych youtuberów odpadło.

Już nie ma tych k...w jak Gimper,Nitro,Lexy,Blonsky,Dubiel i reszta tego szamba.
Nie wiem, patrzyłem na to bardziej jak na zjawisko społeczne

polowa jest najebana przez ciebie :fjedzia:

Nie ryba. Ludzie bardziej mają pierd...ca o FF niż myślicie. Nawet zakładając wasza teorie, że jestem Rafałem Hejką to razem jest 12 tysięcy postów. Czyli aż 56 tysięcy postów należy do innych osób. :jjsmile:

Niezły wynik jak na nie interesowanie się tym g...nem :DC:

Back