Marcin Najman poddany balachą. Znacznie lżejszy „Tuszol” odprawił „Cesarza” w drugiej rundzie

MMARocks.pl

Cohones4Life
MMARocks
NajmanTuszynski.jpg

Łukasz Tuszyński zanotował wygraną podczas gali FAME 27, która odbyła się 6 września w Gliwicach. "Tuszol" w drugiej rundzie poddał balachą znacznie cięższego Marcina Najmana.

Łukasz Tuszyński zaczął pojedynek od niskich kopnięć. Akcja w starciu dość spokojna na samym początku. Marcin Najman nie próbował ruszać na rywala z szarżą. "Tuszol" w dalszym ciągu kontynuował kopnięcia na nogi rywala, ale po jednym z nich zaczął mocno utykać i wycofał się na siatkę. Najman ruszył na przeciwnika, ale Tuszyński nie dał się zdominować w defensywie. Na sam koniec rundy "Cesarz" zdołał zdobyć udane obalenie, sprowadzając przeciwnika do parteru.

Spokojny początek drugiej rundy, ale zdołał w pewnym momencie Marcin Najman sklinczować z przeciwnikiem, sprowadzając go następnie bez żadnych problemów do parteru. Z góry "Cesarz" zadawał kolejne uderzenia, chcąc zasypać przeciwnika ciosami. W pewnym momencie Łukasz tuszyński z dołu skręcił się do balachy, którą po chwili odklepał Najman.

Łukasz Tuszyński odniósł trzecie zwycięstwo w swojej przygodzie z walkami. W dotychczasowych starciach odprawiał ciosami w pierwszej rundzie Jakuba Koseckiego oraz w trzeciej odsłonie Wojciecha Golę.

Marcin Najman w ostatniej walce przegrał z braćmi Neffati w starciu dwóch na jednego. Wcześniej „Cesarz” wygrał z Tomaszem Olejnikiem w pierwszej rundzie. Przed tym starciem przegrał pięć walk z rzędu, kolejno z Andrzejem Fonfarą, Piotrem Lizakowskim, dwukrotnie z Adrianem Ciosem oraz z Jackiem Murańskim.

Komedia,smialo mozna bylo z tego uciec a druga sprawa smialo mozna bylo tego uniknac tylko trzeba nie byc najmanem

Dyzma jak to Dyzma.

Bebech coraz większy, umiejętności nadal ch…jowe ale angaż nadal dostaje.

Najman jak to Najman. Ale jest progres. Przegrał nie w swoim stylu. Przewalczyl wiecej niz jedna rundę więc może nazywać się wygranym.

I tak to jest. Jeden głupi ogarnął sposób na dobry zarobek. Dobry i łatwy. Kilkadziesiąt tysiecy głupszych od niego mu zarobić daje...

Rekord ? Jaki rekord. Pęga ma się zgadzać. Z resztą Najman zawsze dostaje lepsze pieniądze za przegrana walkę więc o czym tu rozmawiać

:frankapprove:

W przypadku Najmana walka jest sprawą drugorzędną. FAME wstawia go na kartę i płaci mu dobre pieniądze, bo gość umie zrobić zainteresowanie i sprzedać galę. Dużo młodych ludzi bardzo lubi jego styl bycia i jego wypowiedzi. Gość sportowo jest ułomny, ale jeśli chodzi o marketing to na prawdę TOP.

W przypadku Najmana walka jest sprawą drugorzędną. FAME wstawia go na kartę i płaci mu dobre pieniądze, bo gość umie zrobić zainteresowanie i sprzedać galę. Dużo młodych ludzi bardzo lubi jego styl bycia i jego wypowiedzi. Gość sportowo jest ułomny, ale jeśli chodzi o marketing to na prawdę TOP.
On niemal (z całym szacunkiem dla tych ludzi) rusza się jakby miał grupę inwalidzką. Kiedyś pokazał jak trenuje z ciężarami. Od samego patrzenia bolały mnie barki i łokcie.
Już nie mówiąc, że jakaś gimnastyka korekcyjna by się mu przydała. Nie wiem czy on ma w ogóle na tyle refleksu aby żonglować dwoma piłkami, a co dopiero walczyć.
Zresztą to jest człowiek, któremu wpierdolił Murański i Hardcorowy Koksu, który przez tak duże łapy nie może trzymać gardy...
Na Yt jest walka młodego Najmana z Peterem Simko. Kulej jego wieloletni przyjaciel przyznał na koniec ,,no nie wyszła Marcinowi ta walka" -z kolesiem z ponad 50 porażkami xd

On niemal (z całym szacunkiem dla tych ludzi) rusza się jakby miał grupę inwalidzką. Kiedyś pokazał jak trenuje z ciężarami. Od samego patrzenia bolały mnie barki i łokcie.
Już nie mówiąc, że jakaś gimnastyka korekcyjna by się mu przydała. Nie wiem czy on ma w ogóle na tyle refleksu aby żonglować dwoma piłkami, a co dopiero walczyć.
Zresztą to jest człowiek, któremu wpierdolił Murański i Hardcorowy Koksu, który przez tak duże łapy nie może trzymać gardy...
Na Yt jest walka młodego Najmana z Peterem Simko. Kulej jego wieloletni przyjaciel przyznał na koniec ,,no nie wyszła Marcinowi ta walka" -z kolesiem z ponad 50 porażkami xd
Wszystkie rzeczy, które wymieniłeś miałyby jakieś znaczenie gdyby brał udział w wydarzeniu sportowym. FAME to raczej szeroko pojęta rozrywka. Sami organizatorzy pewnie nie do końca ogarniają fenomen Najmana, ale odpowiednie cyferki wykręca, więc z biznesowego punktu widzenia proponowanie mu kolejnych pojedynków jest zasadne.
Cesarz januszerii i patusów.
Zdziwiłbyś się. Podobno są już jakieś badania nad kontrowersyjnymi treściami w internecie. Prezesi firm, profesorowie, lekarze czy inni wykształceni ludzie podobno bardzo chętnie takie treści oglądają, by się odstresować.

Wszystkie rzeczy, które wymieniłeś miałyby jakieś znaczenie gdyby brał udział w wydarzeniu sportowym. FAME to raczej szeroko pojęta rozrywka. Sami organizatorzy pewnie nie do końca ogarniają fenomen Najmana, ale odpowiednie cyferki wykręca, więc z biznesowego punktu widzenia proponowanie mu kolejnych pojedynków jest zasadne.

Zdziwiłbyś się. Podobno są już jakieś badania nad kontrowersyjnymi treściami w internecie. Prezesi firm, profesorowie, lekarze czy inni wykształceni ludzie podobno bardzo chętnie takie treści oglądają, by się odstresować.
Tak na tej samej zasadzie jak osoby pracujące w operze, udzielający lekcji gry na fortepianie też nie mają tylko Bacha i Chopine w spotify, ale czasami nawet Zenek Martyniuk się zdąży.

A co do Najmana: mnie rośmieszyło, że nawet Murański nie dał mu okazji, aby się poddał przed wpierdolem, a Najman przecież słusznie myśli jak zebrać jak najmniej ciosów. Bardzo dobrze, zebrane ciosy zdrowia nie dodają, a ludzie z innego powodu go oglądają

A tak na poważnie to co Wy pierdolicie o ułomnosci sportowej Marcina. Do dziś dzierży pas mistrzowski federacji WKU który zdobył przed laty i do dziś go nie stracił. Polska ma mistrza w boksie powinniśmy być dumni.

Tak wiem ta Wasza zazdrość zawiść. Stąd te podśmiechujki z Marcina. :frankapprove:

A tak na poważnie to co Wy pierdolicie o ułomnosci sportowej Marcina. Do dziś dzierży pas mistrzowski federacji WKU który zdobył przed laty i do dziś go nie stracił. Polska ma mistrza w boksie powinniśmy być dumni.

Tak wiem ta Wasza zazdrość zawiść. Stąd te podśmiechujki z Marcina. :frankapprove:

Stracił :jon:

Nie boksu tylko kickboxingu w formule K-1. I po latach Wku odebrało parówie ten pas za unikanie walk w jego obronie.

Cesarz jest nagi i nie jest to przyjemny widok, natomiast gawiedź jest ucieszona widokiem małego wariata, który z nich zdziera mnóstwo hajsu. Wiemy już kto jest głupi, tylko nie możemy nic z tym zrobić... :fjedzia:

To jest propaganda i pewnie Ruska.
Nie boksu tylko kickboxingu w formule K-1. I po latach Wku odebrało parówie ten pas za unikanie walk w jego obronie.
Nie wiem średnio się interesowałem jego karierą wiem że jakiś tam pas zdobył i że WKU :D I nadal go ma

Bo jest zjebem.
No wiesz Ty co. Marcin to sportowiec z krwi i kości a skoro go trzyma to znaczy że może go trzymać

Wiec jakby nie patrzeć to pas mistrzowski ma. Tzn jest w jego posiadaniu i nie sądzę by ktoś mu go odebrał. No chyba ze mu zajebią z całą gablotą...

:frankapprove: :fjedzia:

Back