Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sytuacja kształtuje się tak, że na 70% jestem. Oczywiście bez alkoholu.Dzień dobry.
Możliwe że będę w Posen w tę sobotę i bym się zalał w trupa z chęcią (ćwiartka wódki powinna wystarczyć). Ktoś, coś?
Na razie temat do luźnej dyskusji, aczkolwiek trolling jest niemile widziany, nie lubię trollingu i szydery. Zapraszam chętnych.
Chciałem coś napisać, ale znów cumulus usunie. #wizjaChmury
Oj tam oj tam. Grażyna nie takie rzeczy już przyjmowała na klatę. If u know what I mean :)To po prostu mniej jadu i szydery w stronę redakcji i wszystko będzie spoko :)
Czy to jest już atak na redakcję?Oj tam oj tam. Grażyna nie takie rzeczy już przyjmowała na klatę. If u know what I mean :)
Wtedy jeszcze nie była w redakcji!Czy to jest już atak na redakcję?
Czy to jest już atak na redakcję?
Tomek, nie schlebiaj sobie :) Wasze sprawy mam w dupie :) Ja tu tylko sobie czasem poczytam newsy i pogadam ze znajomymi :)Ale serio Jacku wymagam jedynie poszanowania zasad, które tu ustalam. Bez szydery w stronę gospodarza czy czegokolwiek związanego z MMArocks, po prostu. Nie musimy się lubić, ale chociaż zajmuj się swoimi sprawami, a nie naszymi. Dla wszystkich tak będzie najlepiej :)
Tomek, nie schlebiaj sobie :) Wasze sprawy mam w dupie :) Ja tu tylko sobie czasem poczytam newsy i pogadam ze znajomymi :)
Tomku, w związku z permanentnym kasowaniem postów, poproszę o guidelines jak zachowywać się na forum. Nie chciałbym podpaść. Mówię serio. Podeślij jakiś pliczek, zapoznam się i zastosuję.
Zamykam
W Poznaniu to można w pizdę jeno wyłapać, tejA jak ktos serio chce sie napić w Poznaniu ?
Kaczka zazdrości bo w Swinoujsciu nawet Born nie chce z nim pićA jak ktos serio chce sie napić w Poznaniu ?
Nieprawda, zawsze jak Kaczy chce się napić z Bornem to pożycza od żony lusterko.Kaczka zazdrości bo w Swinoujsciu nawet Born nie chce z nim pić
otwieramZamykam
Nieprawda, zawsze jak Kaczy chce się napić z Bornem to pożycza od żony lusterko.
Legendarne miejsce w którym pił sensei (czy jak to tam się w taju nazywa) @klimekonePoznań ? To tylko pijalnia wódki i piwa.
Otwórz ryj tej !