Witam, mam dzisiaj urodziny. Tutaj możecie mi składać życzenia. Pozdro
DickNiaz EFC Africa Light Heavyweight Mar 28, 2014 #1 Witam, mam dzisiaj urodziny. Tutaj możecie mi składać życzenia. Pozdro
Mr.Hyde Fight Travel Mar 28, 2014 #6 :-)wszyskiego najlepszego , dużo zdrowia , a resztę bierz wedle własnych potrzeb !
Tsubasa WSOF Featherweight Mar 28, 2014 #10 Wszystkiego najlepszego. :-)Pochwal się które to, to będę wiedział co dodać: Ziomal, czy Proszę Pana.
Wszystkiego najlepszego. :-)Pochwal się które to, to będę wiedział co dodać: Ziomal, czy Proszę Pana.
Arlovski UFC Heavyweight Mar 28, 2014 #14 Wpis kontrolny. NIe lubię Diazów więc życzę Ci tylko 90 lat!
Przemek PRIDE FC Heavyweight Mar 28, 2014 #15 NIe lubię Diazów więc życzę Ci tylko 90 lat! Click to expand... Ja też, więc życzę CI tylko 67 lat - byś nie zasmakował emerytury!(tak bo kurwa będzie jakaś niby) :-)
NIe lubię Diazów więc życzę Ci tylko 90 lat! Click to expand... Ja też, więc życzę CI tylko 67 lat - byś nie zasmakował emerytury!(tak bo kurwa będzie jakaś niby) :-)
spontan ONE FC Featherweight Mar 28, 2014 #16 Ja też, więc życzę CI tylko 67 lat - byś nie zasmakował emerytury!(tak bo kurwa będzie jakaś niby) Click to expand... brechty jak ma 66
Ja też, więc życzę CI tylko 67 lat - byś nie zasmakował emerytury!(tak bo kurwa będzie jakaś niby) Click to expand... brechty jak ma 66
supermario Jungle Fight Lightweight Mar 28, 2014 #17 Wszystkiego najlepszego!!! Zwłaszcza, że ja też mam dzisiaj urodziny :-)Więc sobie też życzę wszystkiego najlepszego!!!
Wszystkiego najlepszego!!! Zwłaszcza, że ja też mam dzisiaj urodziny :-)Więc sobie też życzę wszystkiego najlepszego!!!
B Born2kill UFC Heavyweight Mar 28, 2014 #18 Najlepszego i ode mnie;D Foty z tematu mnie rozwalily Panowie :-)
Boomster EFC Africa Bantamweight Mar 28, 2014 #22 100 lat i przejścia DS II bez żadnej śmierci życzę :D
Keylock WSOF Heavyweight Mar 28, 2014 #23 Hahaha, zajebisty pomysł na temat :-) Wszystkiego najlepszego!
Martin Główny Historyk Cohones Mar 28, 2014 #29 @up Ja też. :-) Jak Nick Diaz wróci z emerytury to też ci życzenia złoże. :-)