Olo
ONE FC Middleweight
Nie zesraj się, analfabetoty tez jestes bardzo przystojny ale jestes taka ku... ze mordy niechcesz pokazac
Nie zesraj się, analfabetoty tez jestes bardzo przystojny ale jestes taka ku... ze mordy niechcesz pokazac
Ty jesteś upośledzony? Łukasz Parobiec określa się przydomkiem The Handsome Bastard (Przystojny Drań), ale skąd możesz to Januszu wiedzieć?ty tez jestes bardzo przystojny ale jestes taka ku... ze mordy niechcesz pokazac
ty tez jestes bardzo przystojny ale jestes taka ku... ze mordy niechcesz pokazac
Od małego kawał był z niego jebucha...
cwaniacki uśmieszek się już nie zmienił :)
Bo to jest swój chłop, a nie pozer jak Pan projektant.Pudzianowski obesrany.
Zauważyliście, że GOAT często pozdrawia "tą grupę z forum co go wspiera" co jest mega miłe. Trza by było go tu na Cohones ściągnąć.
Nie pucuj się Mario. Wpierdol i tak cie nie ominie.Ja dołączam do fankluba!!!
Od Pana GOAT'a to zaszczyt!Nie pucuj się Mario. Wpierdol i tak cie nie ominie.
Dopiero teraz ?!?!?!?Ja dołączam do fankluba!!!
O kurła, mało brakowało i Mario nie widziałby kompletnie nic. GOAT solidnie go obiłKrajobraz po bitwie
View attachment 39756
Stawiam 2 stówy,że ten misiowaty ma większą łapę od Ciebieprzykro mi to pisać, ale nie wdali się w GOATa chyba :( co za strata dla świata
w sumie po jednym zdjęciu ciężko stwierdzić, pokaż więcej fotek albo napisz do GOATa bezpośrednio z pytaniemStawiam 2 stówy,że ten misiowaty ma większą łapę od Ciebie![]()