malinowsky
UFC Lightweight
Łukasz Jurkowski • zawodnik, a po zakończeniu kariery komentator związany z Konfrontacją Sztuk Walki rozpoczął współpracę z MMA Attack. Informację tę potwierdziła Zofia Szuster, rzecznik federacji MMA Attack.- Do tej pory była to informacja nieoficjalna, ale jeżeli pada takie pytanie to muszę potwierdzić, że Łukasz Jurkowski pomaga nam kompletować zawodników • mówi nam Zofia Szuster, rzecznik federacji MMA Attack. • Od początku powtarzamy, że nie nastawiamy się na konfrontację z KSW. Kompletujemy najlepszych ludzi do organizacji gali, a Łukasz jest niewątpliwie specjalistą • dodaje.
boxingnews.pl
komentarze na fb:
Piotr Pędziszewski Tego typu pomoc to chyba żadna "zdrada" i przejście do konkurencji. Gruba przesada jak dla mnie i szukanie przez STSsport sensacji na siłę.
Łukasz Jurkowski Brak rzetelności dziennikarskiej...chyba najpierw trzeba potwierdzić informacje u źródła jak wygląda sytuacja a dopiero później pisać pudelkowe artykuły z zdradzieckimi tytułami.
Boxingnews.pl To jest news z stsport.pl, który został nam przesłany na maila. Jest wypowiedź na yt jakiejś Pani rzecznik. Nikt z naszej redakcji o żadnej zdradzie nie pisze:)
Łukasz Jurkowski szkoda w takim razie ,że są Waszym źródłem informacyjnym... miałem Was za profesjonalny portal.
iv class="UIImageBlock clearfix uiUfiActorBlock">
Boxingnews.pl My nie stajemy po żadnej stronie:) Jest na yt rozmowa telefoniczna rzecznik MMA Attack. Jak chcesz możesz podać swoje stanowisko, umieścimy na portalu. Nie ma problemu:)
Łukasz Jurkowski Jest to prawda tyle ,że przekazana w za bardzo "sensacyjny" sposób:) Współpracuje z KSW i z MMAATTACK i każda inną poważną federacją ,której zależy na propagowaniu MMA w Polsce.Pozdrawiam:) sprawa wyjaśniona już z ST Sport. EOT
Boxingnews.pl od Razor: Juras daj jakies dementi jak nie do nas na poczte to nawwet na swojego facebooka. Stsport zrobilo newsa a u nas jest tego kalka i tyle. Zrob wpis ze to brednie a Falas zrobi newsa. Co zlego to nie my :) jakby co to ja pisze z telefonu : swoja droga niezle jaja jak sie rzecznik wypowiada, a to nie jest prawda:)
Boxingnews.pl lukasz a dasz im jakas wypowiedz zebysmy to tez opublikowali czy tylko ich opierdzieliles?