Panowie, dało by się na nowo załadować starsze szczęki? Wiele linków nie działa, jest kilka niedziałających wywiadów.
Szkoda żeby takie niewątpliwie ciekawe audycje zniknęły z internetu :)
A teraz do rzeczy:
- Frankie rozwalił BJa, Maynard następny, a czy jak panowie z BE i Sherdoga u was też zaświeciła myśl, że LW Zuffy nie jest tak daleko od reszty lekkich na świecie i zarówno Gilbert jak i Eddie jednak mieliby szanse z większością Top 10 Zuffy?- może coś o Deep 49 i mocnej rozpisce Deep 50.
Sorry za off-top, ale dla jednego pytania nie warto zakładać nowego tematu.
Kiedyś (chyba przed walką Gołoty z Bowe) magazyn The Ring sporządził listę najlepszych pięściarzy wagi ciężkiej lat dziewięćdziesiątych - oceniali poszczególne elementy bokserskiego rzemiosła - gdzie pierwsze miejsce zajął Gołota wyprzedzając kolejno Lewisa i Holyfielda. Jak ostatnio usłyszałem o rankingu to chciałem się z nim zapoznać, ale nigdzie nie mogę go znaleźć. Może ktoś z was ma link do artykułu?
warto by porozmawiać o parterze Butterbeana, bo z tego co widzę to 7 Submissions ( 58.33 %) ( sherdog )a Pudzian chce z nim zejść na glebę .... czy słusznie ? Może lepiej dostać tym prawym młotkiem iść spać, sprzedać skórę i mieć spokój ??? co myślicie Panowie ?
Tak, najlepiej niech nie wychodzi do ringu...
Widziałeś jak Eric radzi sobie w tym parterze? Jego poddania są przede wszystkim spowodowane uderzeniami. No chyba, że chodzi Ci o duszenie cycem to się zgodzę, nie wielu tak sobie radzi z tą techniką jak Butterbean.
Butterbean nie ma parteru :)
Gdy będziecie rozmawiać o walce Damiana wygłoście swoją opinię na temat tego czy sędzia w pierwszej rundzie nie powinien był podnieść zawodników do stójki.
Jestem też ciekaw jakie są szanse by BFC zestawiło walkę Damiana (choćby z Oleinikiem) jeszcze przed (ewentualnie) kolejną edycją turnieju HW.
Jeżeli znajdziecie czas (o co raczej będzie trudno, ale zawsze można w kolejnej edycji) chętnie poznam Waszą opinię na temat tego, jak powinien wyglądać dobry matchmaking.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.