1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Kulinaria

Discussion in 'Suplementacja i Odżywianie' started by Tsubasa, Apr 4, 2014.

  1. Pan Grzegorz

    Pan Grzegorz Oplot Challenge
    Lightweight

    Dołączył:
    May 18, 2017
    Komentarze:
    22
    Zdobyte Lajki:
    33
    Punkty:
    10
    Płeć:
    Male
    [​IMG]
     
  2. Betonowy Krzychu

    Betonowy Krzychu ONE FC
    Super Heavyweight

    Dołączył:
    Oct 29, 2013
    Komentarze:
    2,632
    Zdobyte Lajki:
    5,427
    Punkty:
    490
    Płeć:
    Male
    A na poważnie?
     
  3. respect

    respect UFC
    Featherweight

    Dołączył:
    Apr 22, 2012
    Komentarze:
    8,516
    Zdobyte Lajki:
    8,477
    Punkty:
    1,190
    Znam jego odpowiedź. Na poważnie to kup świnie albo krowę na tego grilla.
     
    Pan Grzegorz likes this.
  4. Pan Grzegorz

    Pan Grzegorz Oplot Challenge
    Lightweight

    Dołączył:
    May 18, 2017
    Komentarze:
    22
    Zdobyte Lajki:
    33
    Punkty:
    10
    Płeć:
    Male
    3 zabki czosnku, musztarde dijon, miod, tymianek, sol i ocet jablkowy miksujesz na papke.
    Bierzesz drob, kroisz w male kawaleczki i wypierdalasz do smieci.
    Wyciagasz karkowke krojona w 2 cm plastry i dokladnie nacierasz marynata. Zostawiasz na kilka godzin a najlepiej na noc.
    Pakujesz w folie aluminiowa i pieczesz na grilu po 10 min z obu stron, wyjmujesz z folii i wrzucasz na ogien zeby ladnie spiec.
    Jesz.
     

Share This Page