Dałby ktoś radę wrzucić ostatnie poddanko Helda? Znalazłem tylko taki z całym turlaniem się, a chciałbym jedynie ostatnie złapanie nogi. No i w miarę mały rozmiar, jeśli to możliwe. :)
Spongowi nóżka pękła "la Silva" :// <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/4qt1HCPZ030?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Szanowny pani użytkowniku mahonek, założycielu tego przydatnego tematu bądź ktoś inny kto sie na tym zna i kto chciałby spełnić dobry uczynek i zyskac moją wdzieczność jesli to jest możliwe chciałbym prosić o następujące gify z Road To The Octagon 1. jak Brown otrzepuje ręce z talku 36:08 2. jak unosi sztangę, gdy kamera jest na wprost 36: 16 Dziekuje z góry ;)
Znajdę gdzieś gifa z Bellatora jak Held rzuca się do nogi Andersona i potem kończy trójkatem ( chodzi mi o sam moment jak wchodzi wciąga Derecka do gardy ) ??
A dałoby rade jakiś z tym spinning backfist, albo te gdzie Fabricio gada coś do Browne i odpala kombo. Chyba też była dobra akcja w ostatnich 10 sekundach drugiej albo trzeciej rundy.